Skip to main content

Sotiris Gkotsis jatkaa Pölkky Kuusamon peräsimessä

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA 25.1.2024

Erinomaisia otteita naisten Mestaruusliigassa pelannut Pölkky Kuusamo suuntaa tosissaan kevään tärkeitä pelejä ja tavoitteita kohti. Samalla pitkäjänteiselle ja menestyksekkäälle työlle halutaan jatkumoa ja katseita on käännetty myös pidemmälle. Joukkueen päävalmentajana loistavaa työtä tehnyt Sotiris Gkotsis on solminut Pölkky Kuusamon kanssa jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä joukkue jatkaa tutussa komennossa myös kaudella 2024-2025.

Sotiris Gkotsis: Koska meillä on hyvä yhteistyö ja ymmärrys seuran kanssa, niin päätimme jatkaa yhdessä myös seuraavan vuoden ajan. Olen siihen erittäin tyytyväinen. Kuusamo tarjoaa valmentajalle suuria haasteita ja tavoitteita. Joka vuosi yritämme kehittyä ja tulla paremmiksi ja tähän pyrimme jälleen.

Mika Määttä: Olemme saaneet tehdä ammattimaista työtä Sotiriksen johdolla kohta jo kolmen kauden ajan. Yhteistyö on ollut rakentavaa, avointa ja tavoitteellista. Valmentajan rooli joukkueurheilussa on erittäin tärkeää. Pelaajien luottamus päävalmentajaan on ollut vankkumatonta ja olemme olleet tähänastiseen tekemiseen erittäin tyytyväisiä. Yhdessä sovitut tavoitteet ja selkeät tulevaisuuden näkymät johtivat siihen, että jatkosopimus oli luonteva jatkumo tulevaan. Haluankin koko seuran puolesta esittää lämpimät kiitokset luottamuksesta ja on erityisen upea asia, että Sotiris päätti jatkaa joukkueemme ”keulakuvana” myös tulevalla kaudella. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä.

Menestyksekästä vuotta 2024!

Mika Määttä 

Kuusamon Pallo-Karhut ry puheenjohtaja 
Pölkky Kuusamo manageri 

Yksi liite • Gmailin tarkastama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *