Skip to main content

Muutoksia Pölkky Kuusamon kokoonpanoon

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Tällä kaudella läpimurtonsa ammattilaiskentillä tehneen ja joulukuun parhaimmaksi pelaajaksikin valitun Cortney VanLiewin kausi on valitettavasti ohi. Lisäksi Mestaruusliigan parhaisiin yleispelaajiin kuuluva Carlyle Nusbaum ja Pölkyn hakkuri Lexi Pollard ovat tällä hetkellä sairastuvalla.

”Tällaiset ovat todella valitettavia uutisia tässä vaiheessa kautta, erityisesti myös pelaajien itsensä kannalta. Carlin ja myös Suomen Cupin välierässä loukkaantuneen Lexin tilannetta seurataan päivittäin ja toivomme heidän pikaista paluutaan kokoonpanoon. Voitokkaasti sujuneen kauden aikana joukkue on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, joten haasteitakin on riittänyt. Nämä kuuluvat toki urheiluun. Onneksemme joukkueen pelaajarunko on laaja ja jokaisen panos on tästäkin syystä erityisen tärkeä”, kommentoi Pölkky Kuusamon Manageri Mika Määttä.

Joukkueen vahvuuteen liittyy tästä viikosta alkaen yhdysvaltalainen yleispelaaja Erin Shomaker (188cm, 23v). Ohion Granvillesta kotoisin oleva kahdesti konferenssin vuoden pelaajaksi valittu Florida Gulf Coastin yliopiston kasvatti saapuu Kuusamoon tänään ja liittyy välittömästi joukkueen harjoitteluvahvuuteen kevään kattavalla sopimuksella.

Erin Shomaker: -Minulle on suuri kunnia ja olen innoissani, että saan jatkaa lentopallouraani Suomessa tämän joukkueen kanssa. Autoin yliopistossa joukkuettani voittamaan kolme konferenssin runkosarjan mestaruutta ja kaksi konferenssin turnausmestaruutta. Toivon, että voin myös täällä auttaa joukkuetta menestymään ja toivon, että tuon positiivisia vaikutuksia kevääseen.

Sotiris Gkotsis: -Esiin tulleiden olosuhteiden vuoksi tarvitsimme yhden pelaajan lisää ja olemme onnekkaita, että hän löytyi viime hetkellä. Yliopistossa Erin pelasi yhdessä Cortneyn kanssa ja saimme positiivista palautetta hänen taidoistaan. Toivotamme uuden pelaajan tervetulleeksi Kuusamoon.

Mika Määttä: -Loukkaantumiset ovat siis kiusanneet isolla kädellä joukkuettamme joulun jälkeen. Onneksemme ehdimme reagoida ennen siirtoajan umpeutumista ja pääsimme Erinin kanssa sopimukseen todella nopealla aikataululla. Hän on osoittanut vahvuutensa monipuolisena yleispelaajana yliopistovuosien aikana ja on siksi juuri sopiva lisä joukkueeseemme kevään ajaksi. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi aurinkoiseen Kuusamoon ja Pölkyn lentopalloperheeseen. 

Yhdessä kevään koitoksiin ja kohti uusia unelmia.

Mika Määttä 
Kuusamon Pallo-Karhut ry puheenjohtaja
Pölkky Kuusamo manageri 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *