Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Arctic Volley 14.2.2024

Arctic Volley Pölkyn vieraaksi

Mestaruusliigan kärkipaikkaa pitävä Pölkky Kuusamo saa vastaansa seitsemäntenä olevan Arctic Volleyn. ArVo kamppailee tiukasti pudotuspelipaikasta ja kahdeksan parhaan joukkoon pääsystä. Sijoilla 6-9 on todella tasaista. Yhdeksäntenä olevalla OrPolla on pisteitä 21 kuten myös sijan etupuolella olevalla LiigaPlokilla. ArVolla on pisteitä 23 ja kuudentena olevalla Hämeenlinnalla 24. Joukkueista OrPolla on eniten pelattuja otteluita.

ArVon neljästä viimeisestä ottelusta kaksi on päättynyt tappioon ja kaksi voittoon. Peliään roimasti parantanut JymyVolley otti kotonaan ensimmäisen voiton ArVon kustannuksella. Sitä ennen ArVo kaatoi Plokin Pihtiputaalla. OrPoa vastaan sekä OrPo että ArVo voittivat keskinäiset kohtaamiset kotikentällään. Rovaniemeläisten vahvuuteen on tullut tammikuun puolivälissä yleispelaaja Adriel Goodman.

Pölkyn alkuvuosi on ollut vaikea loukkaantumisten takia, mutta joukkue on osoittanut vahvuutensa ja on pystynyt vaikeuksista huolimatta pysymään voittokannassa ilman tappioita. Viime viikonloppuna kaatuivat vieraskentällä LiigaPloki 3-1 ja Puijo 3-0. Pölkky kuittasi nopeasti Suomen Cupin finaalitappionsa Puijolle. Näitä otteluita edellinen Pölkyn peli pelattiin Nurmossa JymyVolleyta vastaan ja jo silloin JymyVolley osoitti vahvuutensa viemällä ottelun viiteen erään. Ottelu päättyi Pölkyn 3-2 voittoon.

Pölkystä hakkuri Lexi Pollard ja yleispelaaja Carlyle Nusbaum ovat olleet sairastuvalla. Cortney VanLiewin kausi on ohi loukkaantumisen takia. Pölkky on vahvistunut kahdella yleispelaajalla, joista Makenzie Harris on jo sulautunut hyvin joukkueeseen. Viime viikolla Kuusamoon tullut yleispelaaja Erin Shomaker on hakenut pelituntumaa joukkueessa muutaman vaihdon verran.

Sotiris Gkotsis:
– Tällä hetkellä pelaamme suuren määrän otteluita lyhyessä ajassa meille epäkiitollisesta otteluohjelmasta johtuen. Loukkaantumisisten takia rosterimme on pieni ja pelaajat kuormittuneita. Pelimme on muuttunut paljon, mutta joukkue on näyttänyt kovaa henkistä vahvuutta, kuten viime viikonloppuna nähtiin. Haluamme jatkaa tämän viikon peleissä samalla mentaliteetilla ja toivomme pääsevämme hyvään tulokseen. Haluamme varmistaa runkosarjan ykköstilan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Molemmat joukkueet tarvitsevat sarjapisteitä ja kun lisäksi ottelussa on paikalliskamppailun tuoma lisämauste, niin keskiviikkona on odotettavissa kelpo kamppailu paremmuudesta. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan!

Otteluisäntänä Naturpolis Oy.

Pölkky Kuusamo – Arctic Volley
14.2.2024 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *