Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Arctic Volley 3-0

Pölkky Kuusamo – Arctic Volley 3-0 (25-20, 25-23, 25-14).

Tasainen alku kääntyi Pölkyn hallinnaksi

Pölkky Kuusamo ja Arctic Volley pelasivat kaksi ensimmäistä erää varsin tasaisissa merkeissä, mutta toisen erän käännyttyä 15-20 lukemista Pölkyn voitoksi se vei vierailta parhaimman terän ottelun kolmannesta erästä. Pölkky osoitti jälleen vahvuutensa erien lopuissa.

ArVo tuli vahvasti ottelun ensimmäiseen erään ottaen johdon lukemissa 2-5. Makenzie Harris oli varsin oivalla hyökkäyspäällä ja hän taituroikin kavennuspisteen. Sen jälkeen Oona Pennanen syötti ässän ja Madeline Palmer tasoitti tsekkilyönnillä lukemiksi 5-5. Tämä riitti Jukka Lehtoselle ja hän otti erän ensimmäisen aikalisän. Joanna Kallisen ässäsyötön jälkeen lukemat olivat 20-16 ja sen jälkeen oli ArVon toisen aikalisän vuoro. Vieraat tulivat pisteen päähän ässäsyötöllä ja se riitti Soritis Gkotsisille Pölkyn aikalisän merkiksi lukemissa 20-19. Illan kapellimestarina toimi Madeline Palmer ja hänen kolmen perättäisen pisteen jälkeen lukemat oli 23-20. ArVon hyökkäysvirheen jälkeen Palmer päätti erän ässäsyötöllä lukemiin 25-20.

Toinen erä oli tasainen lukemissa 10-10. Sen jälkeen vieraat tekivät kolme perättäistä pistettä ja Pölkky otti jo erän toisen aikalisänsä tilanteessa 10-13. Adriel Goodmanin pahoilla syötöillä vieraat näyttivät menevän menojaan johtaen kuudella pisteellä 12-18. Pölkky kavensi hieman jolloin tilanne oli 15-20. Tästä käynnistyi Pölkyn kirivaihde ja vaihdosta tullut Sofia Lehto jatkoi toiselle kosketuksella pallon vieraiden kenttään. Harris hyökkäsi seuraavan pisteen 6-paikalta ja Pölkky oli jo kolmen pisteen päässä lukemissa 17-20. ArVo ei antanut erää suosilla, vaan lukemat olivat Pölkyn syöttövirheen jälkeen tasan 23-23. Palmer niittasi seuraavan pisteen 6-paikan hyökkäyksellä ja erä päättyi vieraiden hyökkäysvirheellä Pölkylle 25-23.

Kolmannen erän ratkaisupisteet tulivat Bettina Yli-Sissalan mainiolla syöttövuorolla, joka alkoi lukemissa 12-8. Yli-Sissala syötti vuoronsa aikana kolme ässää ja syöttövuoro päättyi lopulta syöttövirheeseen lukemissa 16-9. Erä päättyi vieraiden hyökkäysvirheellä lukemiin 25-14.

Madeline Palmer, Pölkky:
– Pelimme paranee kun pelaamme enemmän tällä kokoonpanolla. Aloitimme aika rauhallisesti, mutta päätimme että tämä on meidän peli ja pelasimme paremmalla energialla. Oma roolinin on suurempi pisteiden teossa kuin aikaisemmin.

Lisa Jaunet, ArVo:
– Aloitimme hyvin, mutta menetimme toisen erän. Kolmanteen erään vastustaja tuli hyvin ja meillä oli teknisiä ongelmia ja menetimme hyvän syöttömme. Emme pystyneet tänään parempaan, mutta pelejä on vielä tulossa. Pölkky oli latautunut hyvin peliin. Joukkueessamme on potentiaalia ja meidän pitää harjoitella lisää.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:
– Kontrolloimme hyvin syöttö-vastaanottoa kahdessa ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä Arctic paransi ja meidän piti löytää hyviä ratkaisuja. Heillä oli hyvää passi- ja hyökkäyspeliä. Puolustimme hyvin toisessa erässä ja saimme erän itselle. Muuten pelistä olisi tullut erilainen. Hyökkäyspelimme oli ihan ok, vaikka pelaamme ilman hakkuria.

Jukka Lehtonen, ArVo:
– Kaksi ensimmäistä erää meiltä oli hyvää peliä, mutta kolmas erä ei niinkään. Pölkky oli kova toisen erän lopussa ja meidän ote herpaantui hieman. Pitää tehdä parempaa duunia, että joukkue on valmiina ennen pitkää erätaukoa ja myös sen jälkeen. Meidän tavoite on olla parhaimmassa kunnossa kun ratkotaan mitalipeleihin pääsyä.

MVP:t
Madeline Palmer, Pölkky
Lisa Jaunet, ArVo

PROlibero
Juulia Jäppinen, Pölkky

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *