Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala 17.2.2024

Runkosarjan viimeisiä kierroksia viedään

Sarjataulukon ykköspaikkaa pitävä Pölkky Kuusamo saa lauantaina vieraaksi kolmantena olevan LP Kangasalan. Pölkky on pelannut 20 ottelua ja voittanut niistä jokaisen. LP Kangasala on pelannut yhden ottelun enemmän ja niistä 16 on päättynyt voitokkaasti sekä viisi tappioon. Tämän jälkeen Pölkyllä on runkosarjassa pelaamatta vielä kuusi ottelua, joista kolme on kotiotteluita ja kolme pelataan vieraskentillä.

Molemmat joukkueet ovat kärsineet loukkaantumisista/sairastumisista. LP Kangasalan joukkueesta sivussa ovat olleet hakkuri Iinda Andrikopoulou sekä yleispelaaja Iida Pöllänen. Pölkyn loukkaantumissuma osui tämän vuoden alkuun ja joukkue on joutunut kovan haasteen eteen saada pelinsä uudelleen raiteille. Pölkky on osoittanut silti vahvuutensa ja on jatkanut voittojen sarjaa. Suomen Cupissa tuli 0-3 tappio Puijolle ja hakkuri Lexi Pollardin loukkaantuminen välierässä Hämeenlinnaa vastaan oli kova isku Carlyle Nusbaumin ja Cortney VanLiewin poissaolon lisäksi. Ovathan molemmat olleet yleispelaajana Mestaruusliigan parhaimmistoa.

Joukkueet ovat kohdanneet kaudella kaksi kertaa ja molemmat ovat päättyneet Pölkyn voittoon. Marraskuussa Pölkky voitti Kangasalan Kuusamossa 3-0 ja aivan joulunaluspäivinä pelatussa ottelussa Kangasalla 3-1. Kangasalan kolme viimeistä peliä ovat päättyneet voitokkaasti. Vahvistunut JymyVolley kaatui tämän viikon keskiviikkona 3-2, sitä ennen LiigaPloki Kangasalla 3-0 ja OrPo Orivedellä 3-1. Joulutauon jälkeen tappiot ovat tulleet Puijolle, ArVolle ja LiigaPlokille.

Pölkky pelasi myös viisieräisen JymyVolleyta vastaan tammikuun lopulla. Sen jälkeen vierasvoittoja ovat olleet 3-1 LiigaPlokista ja 3-0 Puijosta sekä keskiviikkona kotivoitto ArVosta erin 3-0.

Keskiviikkona Kuusamon Liikuntakeskuksessa nähtiin varsin hyvätasoinen paikalliskamppailu Arctic Volleyta vastaan. Yleisökin pääsi laittamaan äänen lisäksi kättä yhteen. Lauantailta odotetaan myös hyvätasoista kamppailua ja silloinkin yleisön vankka tuki on kotijoukkueelle tuiki tarpeellinen lisä.

Otteluisäntänä on Kuusamon kaupunki, joka tarjoaa katsojille kampanisukahvit.

Tervetuloa!

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala
17.2.2024 klo 17.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *