Pölkyllä vahva esitys kotiavauksessa Nurmoa vastaan 18.3.2022

Pölkky – JymyVolley 3-0 (25-17, 25-15, 25-14).

Kuusamossa nähtiin varsin hyvätasoista lentopalloa kotijoukkueen ylivoimasta huolimatta. Tunnelma hallissa oli playoffsien arvoinen ja molempien joukkueiden pelaajat tulivat hyvin valmistautuneina otteluun.

JymyVolley puolusti läpi ottelun hyvin ja sen vastaanotto oli hiukan parempi kuin kotijoukkueen. Kaikki erät menivät saman kaavan mukaan, sillä erien alussa Pölkky pääsi etumatkalle, mutta noin 10-pisteen lukemissa vastustaja kiri etumatkan muutamaann pisteeseen. Siitä eteen päin Pölkky lisäsi höyryä ja karkasi nopeaan tahtiin 10-pisteen etumatkalle ja erävoittoon.

Pölkyn parhaana palkittiin keskitorjuja Molly Lohman, joka teki pisteet 12/+11 70 prosentin hyökkäysteholla ja neljällä torjuntapisteellä. Yleispelaaja Carlyle Nusbaumin ruuti oli myös kuivaa, samoin Adeja Lambertin. Hakkuri Julie Lengweiler teki toiseksi parhaat pisteet 10/+8. Nusbaumille ja Lambertille kirjattiin molemmille pisteet 10/+6. Pölkyn joukkueesta ei löytynyt heikkoa kohtaa ja kolmannessa erässä vaihdosta kentällä käynyt Viivi Pyhäjärvi huudatti myös kuusamolaisyleisöä loistavilla puolustuksilla ja ässäsyötöllä.

JymyVolleyn parasta esitti libero Laura Penttilä, joka palkittiin joukkueensa parhaana. Yleispelaaja Diana Lundvall esitti loistavia hyökkäyksiä pistein 14/+2, mutta hänen iltaa himmensi melkoinen virheherkkyys. Riikka Valkonen hoiti joukkueensa vastaanottovastuuta 51 prosentin tarkkuudella. Valkosen pisteet olivat 8/+2.

Laura Penttilä, Jymy Volley:
– Aina kirvelee kun tulee 3-0 tappio, mutta näytimme hyvää tekemistä tänään. Meillä oli hyvä henki kentällä ja näytime paljon hyviä juttuja. Mukava lähteä huomiseen peliin. Olen tyytyväinen omaan peliin ja minulle näyttää sopivan useiden tuntien matkustaminenkin. Pelin jälkeen palauttelua ja hyvää ruokaa sekä pidetään palsu tämän päivän pelistä.

Molly Lohman, Pölkky:
– Tuntuu tosi hyvältä ja olen tyytyväinen joukkueen esitykseen, samoin omaan pelaamiseen. Emme tehneet virheitä tänään. Nyt menemme kotiin lepäämään ja keskittymään huomiseen peliin.

Kari Raatikainen, JymyVolley:
– Tänään pelattiin ihan hyvällä omalla tasolla kolmatta erää lukuun ottamatta, jossa pelin taso laski. Vastustaja oli aika hyvä. Hävisimme hyökkäysvoimassa ja Lundvall piti pystyssä meidän hyökkäämistä. Hän joutui ottamaan aika suuria riskejä hyökkäyksissä. Huomiseen peliin pyritään löytämään lisää rohkeutta hyökkäyksiin ja hyökkäämään leveämmällä vastuulla. Pääsimme torjuntatilanteisiin, mutta emme saaneet torjuttua hyökkäyksiä. Näillä höyryillä mennään mitkä on saatu kasattua ja huomenna pelataan vähän paremmin.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:
– Tärkeää että otimme voiton. Olimme taktisesti hyviä torjunnassa. Joukkueiden ero tuli torjunta-puolustuksessa ja hyökkäämisessä. Nurmolla oli hyvä vastaanotto, mutta pystyimme ottamaan hyökkäyksiä torjunnalla kiinni. Tänään pelasimme vähillä hyökkäysvirheillä, joita oli vain viisi. Nyt unohdetaan tämä peli ja alamme keskittymään huomiseen. Sillon on uusi päivä ja uusi peli.

Parhaat pelaajat
-Molly Lohman, Pölkky
-Laura Penttilä, JymyVolley

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *