Skip to main content

Puolivälierät käynnistyvät kahdella ottelulla Nurmoa vastaan

Pölkky ja JymyVolley aloittavat kahdella ottelulla Kuusamossa

Runkosarjan voittaja Pölkky Kuusamo kohtaa puolivälierissä kahdeksanneksi sijoittuneen JymyVolleyn. Ottelusarjan panoksena on kolmella voitolla välieriin. Joukkueet kohtaavat Kuusamossa kaksi kertaa, perjantaina klo 18.30 ja lauantaina klo 17. Ottelusarja jatkuu ensi tiistaina Nurmossa.

Pölkky voitti runkosarjassa 28 ottelua ja häviöitä oli kolme. Kotikentällä voittosuhde oli 15-1. JymyVolleyn saldona oli 14 voittoa ja 17 tappiota. Vieraissa voittosuhde oli 7-8. Pölkky Kuusamon 14 viimeistä peliä on päättynyt voittoon ja joukkue on hävinnyt viimeksi 13.12. LP Viestille Salossa 2-3. JymyVolley on pelannut mainiosti viimeiset ottelunsa, vaikka hävisikin Hämeenlinnalle 3-1. Sitä ennen joukkue kaatoi sekä OrPon että LP Vampulan.

Nurmon viime peleissä suurimmat pistemäärät ovat tehneet yleispelaajat Diana Lundvall ja Riikka Valkonen. Keskitorjujat Sanni Rantanen ja Sara Niemi ovat myös suoriutuneet hyvin. Pölkky Kuusamon pisteitä ovat tehneet hakkuri Julie Lengweiler sekä yleispelaajat Carlyle Nusbaum ja Viivi Pyhäjärvi. Pölkky Kuusamon pelaajat eivät keiku pistepörssin kärkipaikoilla monipuolisesta peluuttamisesta johtuen. Jokaiselle pelipaikalle löytyy laadukkaita vaihtoehtoja.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:
–  Playoffs-pelien alkaessa toivon, että kaikki joukkueet pysyisivät terveinä. Puolivälierävastustajamme Nurmo on nyt täysilukuinen ja heillä tulee olemaan enemmän ratkaisijoita kuin äskettäin pelatuissa runkosarjapeleissä. Heillä on hyvä ja taktisesti kurinalainen joukkue ja he pelaavat parhaalla tasollaan. Playoffsit ovat eri pelejä ja me katsomme niitä erä ja peli kerrallaan. Valmistaudumme jokaiseen peliin kuin se olisi finaalipeli ja pyrimme pelaamaan parasta peliämme. Olemme kauden mestaruusotteluiden kynnyksellä ja toivomme fanien saapuvan peleihin tueksemme ja nauttimaan playoffseista.

Kari Raatikainen, JymyVolley:
–  Iso vuori kiivettävänä. Kuitenkin pudotuspelit joukkueen parasta aikaa. Maalina se ensimmäinen erävoitto. Pölkky on materiaalin perusteella liigan paras. Pudotuspelit kuitenkin eri asia kuin runkosarja. Juhlii mestaruutta jos maltti säilyy ja välttyy isommilta harmeilta. 

Pudotuspeleissä on nyt katsojilla mahdollisuus päästä paikanpäälle seuraamaan otteluita kolmen poikkeuksellisen kauden jälkeen. Toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni niin myös tekee ja tulee nauttimaan pudotuspelien sähköisestä tunnelmasta.

Pölkky Kuusamo vs. JymyVolley
18.3. klo 18.30 ja 19.3. klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *