Skip to main content

Pölkky Kuusamon kotitaika piti

Pölkky Kuusamolle kahdeksas kotivoitto

LP-Vampula tuli peliin hyvin valmistautuneena ja kiri kotijoukkueen 12-7 etumatkan painavan syötön turvin piste pisteeltä tasoihin lukemissa 19-19. Erässä pirteästi hyökännyt Bettina Yli-Sissalla ratkaisi keskihyökkäyksellä erän kotijoukkueelle 25-22. Pölkyn tuoreet pelaajavahvistukset Carlyle Nusbaum ja Madeline Palmer olivat aloituskentällisessä. Nusbaun jäi pelaajakasan alle erän alkumetreillä ja loukkasi nilkkaansa sen verran, että oli ottelun lopun sivussa. Vamma ei ainakaan alkuun näyttänyt kovin pahalta. Vierasjoukkueen kokoonpanosta puuttui Iveta Stanchulova.

Toisen erän alku oli tasainen ja tilanne oli Pölkyn eduksi 9-7 Ciara DeBellin ja Vanessa Jarmanin kahden pisteen onnistumisten jälkeen. Madeline Palmerin hyökkäyksen ja DeBellin ässäsyötön jälkeen Pölkyn johto oli 12-8. Ottelussa terävästi hyökännyt Cara McKenzie kunnostautui myös syöttöruudussa syöttäen lukemiksi 15-9. Kristiana Petrova onnistui kahdesti tulostaulun näyttäessä 16-11. Pölkky vei erää hakkurina pelanneen Breana Runnelsin hyökkäyksellä 24-15. Palmer päätti toisen erän lukemiin 25-17.

Vierailija vei kolmatta erää muutaman pisteen etumatkalla lukemissa 11-15. LP-Vampulan kahden hyökkäysvirheen jälkeen McKenzie tasoitti torjunnallaan tilanteeksi 15-15. Runnels oli vahva erän ratkaisuhetkillä vieden kahdella hyökkäyspisteellä joukkueensa ottelupallotilanteeseen 24-22. Erä päättyi Pölkyn torjuntapisteellä lukemiin 25-22.

Breana Runnels, Pölkky:

– Hienoa aloittaa vuosi voitolla. Oli hyvä huomata, että pystyn pelaamaan myös eri roolissa ja että joukkue luotti siinä minuun.

Sotirs Gkotsis, Pölkky:

-Onnittelut pelaajille voitosta. Peli oli siinä mielessä vaikkea, että Breana pelasi hakkurina ja joukkueesa oli kaksi uutta pelaajaa. Ensimmäisessä erässä pelasimme hyvin, erityisesti hyökkäyksessä ja syötössä. Torjunta- ja puolustuspelaaminen toimi myös hyvin. Kolmannessa erässä teimme syöttövirheitä.

Krisitana Petrova, LP-Vampula:

– Teimme liikaa vireitä. Omaan peliin en voi olla tyytyväinen kun hävisimme, joissakin palloissa olisi pitänyt pelata paremmin.

Ziga Kos, LP-Vampula:

– Onnittelut Pölkylle, he olivat parempia tänään etenkin vastaanotossa. Ensimmäisessä erässä syöttömme oli tasolla, jolla peli on mahdollista voittaa. Teimme tänään liikaa virheitä. Pölkyn tasoista joukkuetta vastaan pitää onnistua syötössä ja myös omassa vastaanotossa.

Pölkky Kuusamo – LP-Vampula 3-0
25–22, 25–17, 25–22
Pölkky: Runnels 14/+12, DeBell 12/+6, Palmer 11/+2,
Vieras:Petrova 11/+3, Jarman 8/+6, Vuorenmaa 7/-5