Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LP-Vampula 4.1.2023

Pölkky ja LP-Vampula ovat kohdanneet kaksi kertaa kauden mittaan. Kumpikin on voittanut kotikentällään, Pölkky lokakuussa 3-0 ja LP-Vampula joulukuussa Huittisissa 3-2. Viimeinen kohtaaminen oli siinä mielessä merkityksellinen, että LP-Vampula pudotti viime kauden Cup-mestarin tämän vuoden Cupin finaalikarkeloista. Pölkky on sarjataulukossa neljäntenä (24 p.) ja LP-Vampula kahdeksantena (17 p.). Molemmilla on pelattuna 15 ottelua.

LP-Vampulan syyskautta voi hyvin sanoa nousujohteiseksi. Joukkueen tehokkaimpia ovat olleet pistepörssin toista sijaa pitävä Iveta Stanchulova (256 p.) ja neljäntenä oleva Kristiana Petrova (252 p.). Molemmat ovat tehneet 4 pistettä erää kohti. Myös Teija Vuorenmaa on tehnyt hyvät pisteet (186). Vanessa Jarmanin pisteet ovat 154.

Pölkyn syyskausi oli puolestaan kaksijakoinen, sillä joukkue voitti kaikki kotipelinsä, mutta vieraissa vain yhden ottelun. Pölkyn vaikeuksien syynä oli aloitusten vastaanotto. Hyvät vastaanotot passarille onnistuivat harvoin ja hyökkäyspeliä ei päästy pyörittämään parhaalla mahdollisella tavalla. Pölkky on vahvistanut rivejään kevätkaudelle kahdella yleispelaajalla, joiden toivotaan tuovan parannusta vastaanottopeliin ja kokemusta pelin johtamiseen. Carlyle Nusbaum oli yksi viime kevään mestaruuden arkkitehdeistä ja Madeline Palmerilla on kovuutta Mestaruusliigan lisäksi myös kovista kansainvälisistä pelikentistä.

Pölkyn parhaimmat pistemäärät ovat tehneet Breana Runnels 206 (3,81 p/erä) ja Julia Azevedo 204 (3,64 p/erä). Ciara DeBellin pisteet ovat 191 ja Cara McKenzien 134.

Sotiris Gkotsis:

– Liiga alkaa uudelleen keskiviikkona ja tavoitteenamme on voittaa peli. Meillä on ollut hyvä meininki ja liike treeneissä! Haluamme näyttää sen myös huomisessa pelissä. Carly ja Maddie ovat sopeutuneet joukkueeseen ja näyttäneet, mitä he voivat tuoda meille. Heiltä kestää vielä jonkin aikaa löytää paras fyysinen kunto, mutta ensivaikutelma on positiivinen.

Kevätkausi käynnistyy Kuusamossa mielenkiintoisissa merkeissä. Joukkueiden väliset tasoerot ovat pienemmät kuin edellisellä kaudella ja siinä suhteessa liigan kärki ei ole hirvittävän kaukana. Pölkky on ollut kotikentällä tähän asti voittamaton ja joukkueelta odotetaan selkeää parannusta etenkin vieraspelien suhteen.

Pölkky Kuusamo – LP-Vampula
4.1.2023 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus
Ruutu+ -palvelu näyttää ottelun selostamattomana fanikameratuotantona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *