Skip to main content

Madeline Palmer ja Carlyle Nusbaum Pölkkyyn

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA:

Viime kauden onnistumisten myötä odotukset tälle kaudelle olivat korkealla. Joukkue uudistui kovasti, joten askel kerrallaan on lähdetty työtä tekemään pitkällä tähtäimellä. Onnistumisen kokemuksia on aika ajoin tullut, mutta myös tappioiden myötä aallon pohjia on koettu. Todellinen joukkue mitataan sillä miten joukkue selviää yli haasteiden. Samanlaista rummutusta mitä viime kaudella nähtiin, ei kukaan edes voinut odottaa. Mestaruusliiga on tällä kaudella tasaisempi kuin ehkä koskaan. Kuka tahansa voi voittaa kenet vain. Syyskausi on takana ja katseet on suunnattu tulevaan. Joukkueesta poistui joulukuun alussa Felicia Marshall. Hänelle toivotamme mitä mainiointa jatkoa tulevaisuuteen. Nyt joukkueemme on ansaitulla muutaman päivän joululomalla ja palaa harjoituksiin heti pyhien jälkeen.

Tänään meillä on ilo kertoa, että olemme solmineet loppukaudeksi kaksi uutta pelaajasopimusta. Yleispelaajan tontille loppukaudeksi 2022 – 2023 on kiinnitetty Yhdysvaltalainen Madeline ”Mav” Palmer. Madeline (27v, 183cm) on Radfordin yliopiston kasvatti, joka pelannut yliopistouran jälkeen ammattilaisena Filippiineillä ja myös Eurooppa on tullut tutuksi useissa eri sarjoissa. Kaudella 2019 – 2020 hän pelasi hienon kauden Pihtiputaalla.

Lisäksi meille viime kaudelta tutuksi tullut iloinen ja taisteleva yleispelaaja Carlyle Nusbaum (25v, 178cm) palaa takaisin Kuusamoon. Hän toimi viime kaudella vahvana lenkkinä cupin, runkosarjan ja Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessamme. Hän otti keväällä urallaan askeleen eteenpäin ja siirtyi Saksan kovaan liigaan. Loppukesästä sattuneen pienen loukkaantumisen ja siitä johtuneen epävarmuuden vuoksi hän palasi kuntouttamaan itseään takaisin kotimaahan ja palaa nyt takaisin Eurooppaan ja Pölkky-lauman jäseneksi.

Madeline Palmer: Olen erittäin innoissani päästessäni takaisin Suomeen. Pelasin Liiga Plokissa kaudella 2019-20 ja rakastuin heti maahan ja sen ihmisiin. Odotan innolla pääseväni pelaamaan Kuusamossa! Pölkky Kuusamo on erittäin ammattitaitoinen seura, joka pitää hyvää huolta pelaajistaan. Kävin myös hienon keskustelun Sotiriksen kanssa ennen sopimuksen allekirjoittamista ja uskon, että hän ajattelee pelaajien ja seuran parasta ja on laadukas valmentaja. Joukkue on jo nyt erittäin lahjakas. Toivon, että kokemukseni ja kilpailukykyni ovat hyvä lisä ja voimme ponnistaa kohti lisäpisteitä, jotta meillä olisi hyvät mahdollisuudet tavoitteiden saavuttamisessa. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan tyttöjä ja muuta henkilökuntaa!

Carlyle Nusbaum: Olen erittäin innoissani paluusta takaisin Kuusamoon. Viihdyin täällä viime kaudella todella hyvin. Enkä malta odottaa, että pääsen taas työskentelemään Sotoksen ja seuran kanssa.Se ilmapiiri, jota tämä ”superisti” tukeva kaupunki tuo joukkueelle, on vertaansa vailla ja olen kaivannut sitä kovasti.

Sotiris Gkotsis: Haluamme vahvistaa joukkuetta kevätkaudeksi, jotta meillä on syvyyttä, vaihtoehtoja pelistä riippuen sekä pelien aikana ja tavoitteenamme on taistella mitalipeleissä keväällä. Joukkueeseen liittyy kaksi uutta pelaajaa, joilla on kokemusta Suomen liigasta, joten he eivät tarvitse paljoa sopeutumisaikaa ja voivat tarjota heti taitoaan ja osaamista joukkueelle. Olen erittäin tyytyväinen, että he päättivät tulla Kuusamoon ja heidän myötä olemassa olevien pelaajien kanssa meidän on tehtävä kovasti töitä loppukauden ajan.

Mika Määttä: Tämän vuoden joukkueen todella positiivinen yhteishenki on ollut jo nyt merkille pantavaa. Ailahteluja on peleissä ollut, mutta määrätietoisesti tavoitteet on asetettu kevääseen. Kova työ tuottaa vielä tulosta. Tavoitteita kohti edetään luottavaisena. Carlylen me kaikki tiedämme taistelevana pelaajana, jonka päätä ei kylmää tiukoissakaan paikoissa. Hänellä oli lihasvamma alkusyksystä, jonka vakavuudesta oli hieman epäselvyyttä. Siksi hän palasi Saksasta kotiin kuntoutumaan. Nyt kaikki on jälleen hyvin ja hän on valmis palaamaan takaisin pelikentille.  Madeline tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta eri huippusarjoista. Hän on vahva ja monipuolinen yleispelaaja. Molemmat pelaajat tuovat meille kaivatun lisän hihapelaamiseen ja myös kokemuksen kautta itsevarmuutta ja esimerkkiä nuoremmille pelaajille. Nyt meillä on riittävästi paljon kaivattua leveyttä, erilaisia vaihtoehtoja ja monipuolisuutta mitä kevään peleissä tarvitaan. Yhteishengellä ja taistelulla menestymme varmasti. Toivotan lämpimästi Madelinen tervetulleeksi ja Carlylen takaisin Kuusamoon. Tästä on hyvä jatkaa.

Suuren suuret kiitokset tukijoillemme, jotka mahdollistivat uudet hankinnat.

Toivotan rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta. Nähdään hallilla.

Mika Määttä

Pölkky Kuusamo

pelaajakoordinaattori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *