Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Hämeenlinna 3.12.2022

Pölkky Kuusamolla mahdollisuus kuitata alkukauden tappio Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan Lentopallokerho saapuu tällä kaudella ensimmäistä kertaa Pölkky Kuusamon vieraaksi lauantaina klo 17 alkavassa ottelussa. Lentiskerho on tällä hetkellä sarjassa sijalla 8 ja on kerännyt 13 sarjapistettä. Pelattuja otteluita on 10, joista kolme on päättynyt voittoon ja seitsemän tappioon. Pölkky Kuusamon sijoitus on sarjassa neljäntenä 20 pisteellä ja pelattuja otteluita on 11. Otteluista voittoja on seitsemän ja tappioita neljä.

Joukkueet kohtasivat kauden alussa Hämeenlinnassa ja silloin Lentiskerho otti Pölkystä suvereenin 3-0 voiton. Edellisessä ottelussaan Lentiskerho voitti JymyVolleyn 3-1. Sitä ennen joukkue koki viisi perättäistä tappiota. Kolmas voitto on tullut Artic Volleysta.

Pölkky Kuusamolla on alla 3-1 kotivoitto Puijosta ja sitä ennen joukkue otti kauden ensimmäisen vierasvoiton Artic Volleysta Rovaniemellä puhtaasti erin 3-0. Kotisalissaan Pölkky on voittanut kaikki kauden kuusi kotiotteluaan.

Sotiris Gkotsis:

– Kuten olemme nähneet kauden kaikissa peleissä, jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa. Hämeenlinna on hyvä joukkue ja uskon että lauantain pelistä tulee vaikea. Olemme joukkueena löytäneet viime peleissä rytmin ja haluamme säilyttää sen. Odotamme faneiltamme tukea myös tässä tärkeässä pelissä.

Lauantaina selviää ottaako Pölkky Kuusamo revanssin alkukauden rökäletappiostaan Hämeenlinnassa, vai saako vierailija joukkuepelinsä rullaamaan haluamallaan tavalla. Hämeenlinnan rosteria on pidetty liigan parhaimmistoon kuuluvana, mutta pelit ovat sujuneet vaihtelevasti. Myös Pölkky Kuusamo pystyy parantamaan vielä omaa peliään roimasti ennen kevään koitoksia. Odotettavissa on tiukka kamppailu sarjapisteistä.

Pölkky Kuusamo vs. Lentiskerho
3.12.2022 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *