Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Puijo Wolley 26.11.2022

Sarjakakkonen ja -kolmonen kohtaavat Kuusamossa

Syyskauden ehdoton yllättäjä, sarjassa toisena oleva Puijo Wolley tulee uudelleen Pölkyn vieraaksi kuukausi edellisen kohtaamisen jälkeen. Puijo (22 p.) on pisteen jäljessä ottelun enemmän pelannutta LP Kangasalaa (23 p.). Pölkky on viisi pistettä perässä Puijoa samalla ottelumäärällä (10) kuin sarjan kärkijoukkue. Puijo koki 6.11. kovan menetyksen, kun joukkueen paras pisteidentekijä Johelins Belisario loukkaantui ja hän on sivussa loppukauden. Se ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan joukkueen peliin, joten hyvässä iskussa on Pekka Seppäsen ja Timo Leikaksen valmentama joukkue.

Pölkky Kuusamon syyskausi on ollut kaksijakoinen, sillä joukkue on voittanut kaikki kotipelinsä. Vieraspeleissä kauden alku on ollut haastava, mutta kahdessa viimeisessä matkapelissä joukkueen paketti on pysynyt jo hyvin kasassa. Viimeisin vieraspeli päättyi Rovaniemellä viime lauantaina 3-0 voittoon Arvosta. Puijo koki kauden ainoan tappionsa juuri kuukausi sitten Kuusamossa.

Sotiris Gkotsis:

– Odotan joukkueiden toisesta kohtaamisesta tiukkaa ja tasaista peliä kuten edelliselläkin kerralla. Ero syntyi pienistä yksityiskohdista. Vaikka Puijo pelaa ilman päähakkuriaan, heidän pelinsä organisointi pysyy samanlaisena ja perustuu nopeaan pelitempoon. Meidän puolustuksen ja torjunnan on oltava aggressiivista ja kurinalaista. Tarvitsemme fanien vahvaa tukea, kuten on ollut kaikissa kotipeleissämme, jotta pysymme edelleen voittamattomina kotona.

Pölkky Kuusamo – Puijo Wolley
26.11.2022 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *