Skip to main content

Pölkky Kuusamo – JymyVolley 9.11.2022

JymyVolleyn vuoro yrittää murtaa Pölkyn kotitaikaa

Sarjassa neljäntenä oleva Pölkky Kuusamo kohtaa keskiviikkona yhdeksäntenä olevan JymyVolleyn. Kyseessä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuusi ottelua. JymyVolley on voittanut kaksi viimeistä peliään, reilu kaksi viikkoa sitten vieraissa OrPon 3-2 ja sunnutaina kotona LiigaPlokin täydellä pistepotilla 3-1. Sitä ennen nurmolaiset hävisivät neljä otteluaan.

Pölkyn saldona on kaksi tappiota ja neljä voittoa. Kotisalissa Pölkky on ollut toistaiseksi voittamaton. Tiukimman haasteen asetti sarjajohtaja PuijoVolley puolitoista viikkoa sitten vieden kamppailun viiteen erään. Pölkky piti kotitaikansa ottaen 3-2 voiton. Aikaisemmat voitot olivat tulleet puhtaasti 3-0 LP Kangasalasta, LP-Vampulasta ja LP Viestistä.

Edellisessä ottelussaan JymyVolleyn suurimmat pisteiden tekijät olivat yleispelaajat Riikka Valkonen (26/+12) ja Netta Hyttinen (17/+8). Passari Mila Viljanen pelasi heille hyviä hyökkäyspaikkoja. JymyVolley syötti hyvin kotisalissaan ja aiheutti LiigaPlokille harmeja 12 ässäsyötöllä. Syöttövirheitä tuli 15. Nurmon valmentajana on kauden kynnyksellä pikakomennuksen saanut Aleksi Mutka.

Pölkyn edellisen ottelun suurimmat pisteet tekivät hakkuri Julia Azevedo (18/+10) ja yleispelaaja Breana Runnels (17/+5). Pölkky antoi kovasti tasoitusta Puijolle 21 syöttövirheellään. Puolentoista viikon lepo- ja harjoittelujakson jälkeen kotijoukkueen syötön odotetaan parantuneen merkittävästi Nurmon kohtaamiseen.

Sotiris Gkotsis:

– Meillä on kova kolmen pelin viikko, joista kaksi on vieraspelejä. Joten keskiviikkona meidän täytyy yrittää voittoa kotonamme ja saada tarvitsemamme pisteet. Emme aliarvioi vastustajaa, koska se on joukkue, joka taistelee jokaisesta pisteestä. Nurmolla on alla voittoja ja hyviä suorituksia. Keskittymisemme on oltava korkealla tasolla, jos haluamme saavuttaa tavoitteemme.

Nurmon kohtaamisen jälkeen Pölkky pelaa seuraavan kotiottelun vasta 26.11. joten nyt kannattaa tulla nauttimaan viihdyttävästä lentopallo-ottelusta ehkä vähän kauempaakin.

Pölkky Kuusamo vs JymyVolley
9.11.2022 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *