Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Puijo Wolley 29.10.2022

Sarjakärki Puijo Pölkyn vieraaksi

Pölkky Kuusamon työntäyteinen lokakuu saa jatkoa lauantaina 29.10 klo 17.00, jolloin vieraaksi Kuusamon liikuntakeskukseen saapuu sarjajohtaja Puijo Wolley. Ottelu on Pölkylle kuudes liigapeli samalle kuukaudelle ja niiden lisäksi on ollut kaksi Mestareiden liigan ottelua.

Puijo Wolleylle kauden alku on ollut yhtä paraatimarssia. Joukkue on voittanut kaikki neljä pelaamaansa ottelua. Vieraskentällä kaksi 3-2 voittoa ovat tulleet LP Viestistä ja JymyVolleysta, kotikentällä tappion ovat kokeneet LP-Vampula 3-0 ja vajaalla joukkueella pelannut LiigaPloki 3-1.

Pölkyn kaikki kauden pelit ovat päättyneet kolmessa erässä, joko voittoon tai tappioon samoin erälukemin. Kuusamossa kotijoukkue on ollut tyly emäntä ja voittosaldossa ovat LP Kangasala, LP-Vampula ja LP Viesti. Vieraspelit Hämeenlinnassa ja Orivedelle päättyivät yhtä tylyihin tappiolukemiin kauden alussa.

Puijo Wolleyn joukkueessa on kuusamolaisille tuttuja pitkä liuta. Pallo-Karhujen kasvatteja ovat Anni Karjalainen ja Milka Koskenkorva. Lisäksi Ella Autere ja Minna Uusi-Illikainen ovat kuuluneet takavuosina Pölkky Kuusamon liigajoukkueeseen. Päävalmentaja Pekka Seppänen toimi parisen vuotta sitten Timo Tolvasen apuvalmentajana yhden kauden. Puijon joukkueen sielu on ukrainalainen kokenut passari Oksana Rusnachenko. Joukkueen pistetykkinä on toiminut venezuelalainen yleispelaaja Johelins Belisario, joka on kerännut noin 5 pistettä pelattua erää kohti.

Sotiris Gkotsis:
-Lauantain ottelu on meille tärkeä ja haastavakin kun pelaamme sarjajohtajaa vastaan. Puijolla on liigan nopein hyökkäys ja siihen meidän pitää löytää ratkaisut. Olemme onnistuneet parantamaan omaa torjunta-puolustuspelaamista viimeisen kahden viikon aikana ja se on mielestäni tärkeä avaintekijä myös tässä pelissä. Odotan tiukkaa ja tasaista kamppailua.

Pölkky on ollut kauden alussa kova kotikentällään ja nyt taso tulee mitatuksi sarjakärkeä vastaan. Kaksi ottelua Mestareiden liigassa kovatasoista Belgradin Punaista Tähteä vastaan olivat selkeästi nousujohteisia ja etenkin tiistain kotipeli Rovaniemellä antoi varmuudella lisää uskoa omaan tekemiseen ja rohkeaan pelaamiseen.

Tervetuloa seuraamaan liigan tämän syksyn yllätysjoukkue Puijoa Pölkyn vieraana!

Pölkky Kuusamo – Puijo Wolley
29.10.2022 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *