Skip to main content

Pölkky Kuusamolle yhdeksän pelaajasopimusta

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Kauden 2023 – 2024 sopimukset

Valmentajat

Sotiris Gkotsis, päävalmentaja
Alexandros Roussos, valmentaja

Pelaajat

Joanna Kallinen, passari
Sofia Lehto, passari
Juulia Jäppinen, libero
Netta Tolvanen, libero
Carlyle Nusbaum (USA), yp
Madeline Palmer (USA), yp
Cortney VanLiew (USA), yp
Bettina Yli-Sissala, kt
Linnea Malinen, kt

Passarit

Joanna Kallinen (19v, 172cm), Sofia Lehto (20v, 176cm)

Joanna: Olen iloinen ja innoissani siitä, että saan jatkaa Pölkky Kuusamon joukkueessa ensi kaudellakin. Minulla on vielä paljon halua kehittyä pelaajana ja koen, että Pölkky on erinomainen paikka siihen. Olen myös tykännyt Kuusamosta paikkana ja ihmiset ovat erittäin mukavia. Viime kauden uskomattoman saavutuksen myötä odotan innolla mitä kausi tuo tullessaan.

Sofia: Tavoitteeni on kesän maajoukkueleirin jälkeen saapua Kuusamoon taas askeleen pidemmälle kehittyneenä pelaajana. On hienoa päästä Kuusamoon ja kaikki mitä olen kuullut seurasta ja valmentajasta ovat juuri sitä mitä ensi kaudelta hain. Kuusamossa on jo monta vuotta ollut menestyvä ja hyvä joukkue, jonka kanssa on hienoa lähteä myös eurokentille. Toivottavasti menestys saa myös jatkoa.

Sofia tulee Hämeenlinnan Lentopallokerhosta.

Liberot

Juulia Jäppinen (18v, 166cm), Netta Tolvanen (17v, 167cm)

Juulia: On hienoa jatkaa tutussa ympäristössä. Viihdyin Kuusamossa hyvin ja ilmapiiri seuran sekä fanien kanssa on mahtava. Odotan innolla uusia haasteita ja sitä, että pääsee kehittymään lisää. Lähden tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä uusien ja vanhojen pelikaverien kanssa haastamaan muita joukkueita.

Netta: Mahdollisuus pelata ensimmäinen liigavuoteni Pölkyn paidassa on minulle suuri kunnia. Saavun innoissani Kuusamoon antamaan kaikkeni tälle mahtavalle joukkueelle ja odotan myös innolla miten pääsen kehittämään itseäni pelaajana ja urheilijana huippuolosuhteissa. Mukavaa kesää ja nähdään elokuussa hallilla.

Netta tulee Kuortaneelta.

Yleispelaajat

Carlyle Nusbaum (26v, 178cm), Madeline Palmer (27v, 183cm), Cortney VanLiew (24v, 180cm)

Carlyle: Kahden kauden upeiden joukkuekavereiden, valmentajien, fanien, kannattajien ja menestyksen jälkeen Kuusamo tuntuu paljon omalta kodilta. En voisi olla enempää innoissani siitä, että pääsen viettämään jälleen uuden kauden näin mahtavien ihmisten kanssa. Rakastan Kuusamoa ja en malta odottaa, että pääsen takaisin elokuussa.

Madeline: Olen todella innoissani, että pääsen takaisin Kuusamoon. Staffin, joukkueen, seuran ja fanien luoma ympäristö on niin positiivinen, kannustava ja kunnioittava. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta tulla takaisin ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta mestaruuteen uudelleen.

Cortney: Tämä sopimus on unelmien täyttymys. Nuorempana olen aina halunnut pelata lentopalloa. Parhaita muistojani ovat ajat, jolloin pystyin keskittymään vain siihen. Tämä sopimus on tilaisuus tehdä siitä totta. Olen erittäin innoissani päästessäni pelaamaan seurassa, joka on menestynyt viime vuosina hyvin.Toivon voivani olla osallisena menestyksessä ja auttaa seuraa pääsemään uudelle tasolle. Haluan myös auttaa nostamaan seuran menestykseen kansainvälisellä tasolla.

Cortney tulee Florida Gulf Coast yliopistosta.

Keskipelaajat

Bettina Yli-Sissala (22v, 181cm), Linnea Malinen (19v, 183cm)

Bettina: Hienoa saada jatkaa myös ensi kaudella Pölkyssä. Viime kausi oli nousujohteinen ja kauden lopetus loistavan menestyksekäs. Nälkää ja motivaatiota kehittyä sekä yksilönä, että joukkueena jäi vielä paljon. Lähtökohdat tulevaan kauteen ovat hienot, kun joukkueessa on paljon samoja naamoja, mutta myös uusia pelaajia.

Linnea: Odotan tulevalta kaudelta Kuusamon huippuyleisöä, kovatasoisia treenejä ja pelejä. Totta kai odotan myös uusia ihmisiä ja Pölkyn huikeaa joukkuehenkeä. Tuon joukkueeseen rauhallisen luonteeni lisäksi pelikentillä syttyvän palon.

Linnea tulee Lempo-Volleysta.

Sotiris Gkotsis: Jokainen uusi vuosi tiimin rakentamisessa on haaste, jossa lisätään oikeita palasia ja yritetään koota niitä yhteen yhtenäisen tiimin luomiseksi. Tänä vuonna meillä on merkittävä pohja pelaajia viime kaudelta ja yhdessä uusien pelaajien kanssa haluamme luoda jälleen kilpailukykyisen joukkueen. Jokaisen kauden joukkue kirjoittaa oman tarinansa. Näinä kahtena vuotena olemme osoittaneet sen, että joukkueemme pelaavat suunnitelmallisesti ja johdonmukaisesti. Tämä on ensi kaudellakin tavoite ja sen eteen työskentelemme pitkän aikavälin tavoitteiden täyttämiseksi.

Mika Määttä: Edellisen vuoden joukkueen todella positiivinen yhteishenki oli jotain ainutlaatuista. Tästä on hyvä jatkaa. Ilahduttavaa oli nähdä näin monen pelaajan haluavan jäädä tänne Kuusamoon. Toivotan kaikille muualla jatkaville mitä mainiointa menestystä uusilla areenoilla. Uuteen joukkueeseen olemme saaneet myös mukavasti uusia pelaajia jo tässä vaiheessa. Tulevan kauden tavoitteita kohti edetään siis luottavaisena, nöyrästi, työtä tekemällä ja yhdessä. Joukkueen runko on nyt pitkälti kasassa. Sotiriksen ja Harri Määtän kanssa meillä on ollut upea tiimi myös näissä pelaajaneuvotteluissa. Yhdessä kartoitamme vielä kolme puuttuvaa palasta. Etsimme siis vielä yhtä yleispelaajaa, keskipelaajaa ja hakkuria. Töitä tehdään määrätietoisesti ja lisää tiedotetaan kun aika on.

Kerran vielä suuren suuret kiitokset tukijoillemme, jotka mahdollistavat tämän kaiken. Kaikki nykyiset innolla jälleen yhteistyöhön ja uusiakin tarvitaan – lähdethän sinäkin mukaan omalla panoksellasi.


Aurinkoista kesän odotusta lentopallon ystäville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *