Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Hämeenlinnan lentopallokerho 4. finaalipeli

Mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla sunnuntaina

Pölkky Kuusamon ja Hämeenlinnan Lentopallokerho palaavat lähtöruutuun Kuusamon Liikuntakeskukseen finaalisarjan neljänteen kohtaamiseen. Pölkky onnistui voittamaan avauspelin lisäksi molemmat Hämeenlinnassa pelatut ottelut ja johtaa nyt finaalisarjaa otteluvoitoin 3-0. Pölkyn päävalmentaja Sotiris Gkotsis kertoi ensimmäisen Hämeenlinna-pelin lehdistötilaisuudessa joukkueen tulleen hakemaan vähintään yhtä voittoa vieraskentältä. Ja siihen verrattuna tavoite täyttyi hyvin Pölkyn voittaessa molemmat pelit Hämeenlinnassa.

Ottelusarja on ensimmäisen kerran katkolla sunnuntaina klo 17.00 alkavassa ottelussa ja odotettavissa on, että liikuntahallin lehterit ovat ääriään myöten täynnä katsojia ja kannustajia. Pölkyn kotitaika on kestänyt koko kauden ja joukkue on voittanut kaikki 19 kotiotteluaan. Nähtäväksi jää pystyykö Hämeenlinna katkaisemaan sunnuntaina Pölkyn komean kotivoittosarjan? Hämeenlinna paransi kotikentällään kolmannessa finaaliottelussa. Siihen oli yhtenä painavana syynä, kun pelaavaksi passariksi tuli Pipsa Roivainen, joka onnistui erinomaisesti.

Toisaalta ei ole Pölkkykään näyttänyt vielä parasta peliään finaalisarjassa. Edellisen pelin viidennessä erässä oli siitä jo viitteitä ja Pölkyn peli rullasi jouhevasti eteen päin. Pölkky on voittanut kaikki kolme finaalipeliä aika tasaisen varmalla suorittamisella. Toki siihen on vaadittu hyviä onnistumisia etenkin syötössä ja vastaanotossa sekä erien loppuhetkillä. Hyökkäyksissä on ollut virheherkkyyttä otteluiden alussa, mutta laiturit ovat tappaneet silti palloja hyvillä tehoilla.

Finaalipeleissä on näkynyt pelaajien kokemuksen merkitys. Hämeenlinnan joukkueen parasta ovat esittäneet keskitorjuja Vera Klimovich ja yleispelaaja Odette Ndoye. Pölkyn kokeneita pelaajia ovat passari Katja Kylmäaho ja libero Sanna Häkkinen. Molemmat pelaavat elämänsä kevättä.

Kevät on edennyt jo kohtalaisen pitkälle kun ollaan huhtikuun puolivälissä. Kuusamossa hiihtokelit jatkuvat vielä kuukauden ajan, mutta jo sunnuntaina on Liikuntakeskuksessa taatusti kuuma tunnelma kun aletaan pelaamaan ensimmäistä kertaa mestaruuspallosta.

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue hyvään taisteluun mestaruudesta!

Pölkky Kuusamo – Hämeenlinnan Lentopallokerho
16.4.2023 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Tarvittaessa
17.4.2023 klo 18.30
Liput 20 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *