Skip to main content

Kaksi uutta pelaajasopimusta

Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue täydentyi kahdella uudella pelaajalla, kun yhdysvaltalainen keskipelaaja Amiya Jones (187cm, 23v) ja yleispelaaja Oona Pennanen (178cm, 25v) solmivat joukkueen kanssa tulevan kauden mittaiset pelaajasopimukset.

Amiya saapuu Kuusamoon Indianapolisin Indianasta ja on pelannut viimeiset kaudet Iowan yliopistoissa. Oona on kotoisin Oulusta ja opiskelee Oulun yliopistossa. Hän asuu tällä hetkellä Prahassa Tšekissä, jossa on vaihdossa.

Amiya: Rakastan matkustamista ja uusien asioiden kokeilemista. Vapaa-ajallani tykkään patikoida, kokeilla uusia ruokia, katsoa elokuvia ja piirtää/maalata. Olen erittäin innoissani sopimuksesta ja mahdollisuudesta pelata lentopalloa Suomessa. Tavoitteeni on esiintyä hyvin kentällä, tuoda paljon energiaa ja kehittää itseäni pelaajana.

Oona: Olen todella otettu ja iloinen siitä, että pääsen pelaamaan Kuusamoon. En todellakaan odottanut, että tieni vie seuraavaksi hallitsevan Suomen mestarin riveihin, mutta niin siinä vain kävi. Jännittävä tilanne. Odotan uusiin joukkuekavereihin tutustumista ja toivon, että tuomme yhdessä menestystä Kuusamoon tulevallakin kaudella.

Sotiris Gkotsis: Oonalla on kokemusta useista Mestaruusliigan joukkueista ja vuoden tauon jälkeen hän palaa liigaan pelaamaan kanssamme. Amiya saapuu ensimmäiseksi vuodeksi Eurooppaan, hänellä oli onnistuneet vuodet yliopistossa ja odotamme häneltä merkittävää apua keskipelaamisessamme. Olen iloinen, että molemmat ovat päättäneet tulla Kuusamoon ja he varmasti pystyvät auttamaan meitä tavoitteissamme.

Mika Määttä: Mestaruuden jälkeen kuukauden määrätietoinen työ on saanut lähes lopullisen sinetin. Joukkueemme on nyt hakkuria vaille valmis ja rakentunut juuri haluamallamme tavalla. Pelaajamarkkinat käyvät kuumina ja joukkueet ympäri Eurooppaa alkavat rakentua kovaa vauhtia. Onneksi meitä arvostetaan ja meille halutaan tulla pelaamaan. Jokainen päätös pelaajien suhteen on tehty siis erityisen harkiten. Kaikki pelaajat tietävät oman roolinsa, seuran tavoitteet ja haluaa auttaa omalla osaamisellaan joukkuetta kohti menestystä. On ollut ilo olla rakentamassa tätä joukkuetta yhdessä. Viimeinen palanen vielä puuttuu ja neuvottelut hakkurin suhteen on myös hyvässä vaiheessa. Tästä tullaan tiedottamaan mahdollisimman pian.

Menestyvä joukkue tarvitsee vahvat tukipilarit. Pelaajat, valmentajat, taustaorganisaation, fanit ja yhteistyökumppanit. Nyt meillä on kaikki edellytykset jälleen tehdä jotain suurta yhdessä. Iloa, valoa ja lämpöä alkavaan kesään. Jokaisen panosta tarvitaan juuri nyt, lähdethän sinäkin mukaan.

Mika Määttä
Kuusamon Pallo-Karhut ry, puheenjohtaja
Pölkky Kuusamo, manageri

PÖLKKY KUUSAMO 2023-2024

Pelaajat:
Joanna Kallinen, passari
Sofia Lehto, passari
Juulia Jäppinen, libero
Netta Tolvanen, libero
Amiya Jones, keskipelaaja (USA)
Linnea Malinen, keskipelaaja
Bettina Yli-Sissala, keskipelaaja
Carlyle Nusbaum, yleispelaaja (USA)
Madeline Palmer, yleispelaaja (USA)
Oona Pennanen, yleispelaaja
Cortney VanLiew, yleispelaaja (USA)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *