Skip to main content

Pölkky Kuusamolle kaksi uutta pelaajasopimusta

Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigan joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle jatkuu suunnitellusti. Menneen menestyksellisen kauden jälkeen sopimusneuvotteluja on käyty tiiviisti ja pelaajarunkoa alkaa olla kasassa hyvin. Joukkue on tehnyt jo tässä vaiheessa pelaajasopimukset kaudelle 2022 – 2023 seitsemän pelaajan kanssa.

Tänään äitienpäivän kunniaksi julkistamme kaksi uutta sopimusta. Pölkky Kuusamoon saapuvat, Floridan Ocalasta yleispelaaja Ciara DeBell (24v, 188cm) ja Massachusettsista keskipelaaja Cara McKenzie (23v, 188cm).

Sotiris Gkotsis: Jatkamme joukkueen rakentamista ja toivotamme Ciaran ja Caran tervetulleiksi Kuusamoon. Molemmat urheilijat kuuluivat johtaviin pelaajiin yliopistoissaan ja olemme iloisia, että he valitsivat juuri meidät ensimmäiseksi askeleeksi ammattilaisurallaan. Kuusamossa tarjoamme heille ammattimaisen ympäristön kehittyä ja odotamme innolla yhteistyötä joukkueen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mika Määttä: Olemme siis jälleen rakentamassa määrätietoisesti liikkuvaa, taistelevaa, periksi antamatonta ja yhtenäistä ryhmää. Työtä tehdään kovasti ja jokaisesta pallosta taistellaan viimeiseen saakka. Uudet kiinnitykset ovat juuri sen mukaisia. Molemmat pelaajat ovat ulottuvia, liikkuvia, vahvoja, työteliäitä ja sitoutuneita pelaajia. Ciara on niittänyt mainetta Marshallin yliopistossa kovilla hyökkäyksillä ja vahvalla joukkuehengellä. Hän tuo iloisuutta taistelutahtoa koko joukkueeseen, on vahva joukkuepelaaja. Hän on ollut tähti yliopistossa ja on saanut kovasti tunnustusta pelitaidoistaan. Hänet on valittu useasti konferenssin ja alueen parhaaksi pelaajaksi ja hän on saanut kutsun myös try outille USAn maajoukkueryhmään. Cara saapuu Kuusamoon Gonzalan yliopistosta, jossa hän on esittänyt vahvoja otteita ja on ollut joukkueen kantavia voimia opiskelunsa ohella. Hän on myös valittu vuoden pelaajaksi ja All State- joukkueeseen. Molemmat pelaajat ovat juuri meidän pelityyliin soveltuvia pelaajia ja on kerrassaan upeaa, että he valitsivat juuri Kuusamon.

Ciara DeBell: Olen erittäin innoissani päästessäni aloittamaan ammattilaisuran juuri Kuusamossa. Uskon, että seura tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet, nautinnollisen kilpailukykyisen ja menestyksekkään kauden ja toivon, että voin tarjota seuralle saman. Arvoni ja rakkauteni lajia kohtaan kasvavat edelleen ja tiedän, että tämä uusi mahdollisuus avaa silmiäni maailmalle ja lajille, joka on niin paljon suurempi kuin minä itse. Olen valmis siihen rooliin mitä seura minulle tarjoaa. Haluan tavata uusia ihmisiä, luoda elämyksiä, voittaa ja auttaa seuraa voittamaan toisen mestaruuden.

Cara McKenzie: Olen erittäin innoissani ja kunnioitettu päästessäni Pölkky Kuusamoon. Haluan oppia uusia asioita valmentajilta ja joukkuekavereilta. Pyrin auttamaan joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla ja menestyä yhdessä koko joukkueen kanssa. Haluan kehittyä ja kasvaa pelaajana uudessa joukkueessa.

Toivotamme hyvää äitienpäivää ja aurinkoista kevään jatkoa.

SOPIMUSPELAAJAT 2022 – 2023

Joanna Kallinen                                                        passari
Juulia Jäppinen                                                        libero
Sanna Häkkinen                                                       libero
Bettina Yli-Sissala                                                    keskipelaaja
Cara McKenzie USA                                               keskipelaaja
Oona Rasinperä                                                       yleispelaaja
Ciara DeBell USA                                                     yleispelaaja

Mika Määttä
Kuusamon Pallo-Karhut puheenjohtaja
Pölkky Kuusamo pelaajakoordinaattori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *