Skip to main content

Katja Kylmäaho ja Assi Vainikka Pölkky Kuusamoon

Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle etenee. Tänään julkistamisvuorossa on tulevan kauden kahdeksas ja yhdeksäs sopimuspelaaja. Passarin tontille tulevaksi liigakaudeksi kovan luokan osaamista tuo 62 maaottelua urallaan pelannut Katja Kylmäaho (28v, 173 cm) ja keskipelaajan tontille joukkueeseen saapuu Assi Vainikka (27v, 182cm).

Katja pelasi menneen kauden LP Kangasalan joukkueessa ja on kuulunut vuosien ajan Suomen maajoukkueen vakiopelaajiin. Aikaisempina kausina hän on pelannut Hämeenlinnassa, Sveitsissä ja Saksassa. Pitkän kokemuksen omaavan passarin kasvattajaseura on Oulunsalon Vasama. Assi on Espoon Lentiksen kasvatti, joka pelasi viime kaudella Rovaniemellä. Taloustieteen opiskelujen loppusuoralla oleva lentopalloilija edusti PuMa-Volleyta ennen Rovaniemelle saapumistaan usean vuoden ajan.

Katja Kylmäaho: Kiitos Pölkylle kiinnostuksesta ja mahdollisuudesta. On kiva palata lähemmäksi perhettä ja mahtaviin kansallismaisemiin. Mielenkiinnolla odotan uusia pelikavereita ja sitä, kuinka korkealle voimme joukkueena kurkotella. Hommat kuulemma toimivat, niin ei kun pallo ilmaan!

Assi Vainikka: Hienoa päästä uuteen joukkueeseen ja saada uutta kokemusta. Odotan harjoitusten ja kauden alkua innolla. Haluan kehittyä pelaajana ja olen valmis tekemään töitä sen ja erityisesti joukkueen eteen.

Sotiris Gkotsis: Ensi kaudella joukkueemme pelirakentamisesta vastaa Katja yhdessä Joannan kanssa. Katja on yksi liigan viime kausien parhaista passareista. Johtajuudellaan, pelitaidollaan ja kokemuksellaan hän tulee olemaan erittäin tärkeässä roolissa ja on hienoa, että meillä on tällä paikalla hänen persoonansa omaava pelaaja. Assin tulon myötä myös kaikki keskipelaajien paikat on nyt täytetty. Viime vuonna hän otti ensiaskeleet liigakentillä Rovaniemellä ja nyt odotamme mielenkiinnolla seuraavia askeleita joukkueessamme.

Mika Määttä: Liikkuva, taisteleva ja periksi antamaton ryhmämme täydentyi juuri oikeilla palasilla. Katjasta saamme kovan luokan kotimaisen pelintekijän ja johtohahmon kentälle, sekä sen ulkopuolelle. Hän tuo kokemuksellaan vahvan lisän menestystä tavoittelevaan joukkueeseemme. Assi kokeneena lentopalloilijana on varsin uusi tuttavuus liigakentillä. Hänen halunsa kehittyä tuo hyvän lisän Pölkyn joukkueeseen. Olemme erittäin iloisia, että molemmat pelaajat valitsivat juuri Kuusamon. Toivotamme Katjan ja Assin lämpimästi tervetulleeksi tänne pohjoiseen. Passarien, liberoiden ja keskipelaajien paikat on nyt täytetty ja joukkueen rakentaminen on pientä silausta vaille valmis. Toivotan lentopallon ystäville aurinkoista kevättä, palataan aiheeseen pikaisesti.

SOPIMUSPELAAJAT 2022 – 2023

Katja Kylmäaho                           passari
Joanna Kallinen                           passari
Juulia Jäppinen                           libero
Sanna Häkkinen                          libero
Assi Vainikka                               keskipelaaja
Bettina Yli-Sissala                       keskipelaaja
Cara McKenzie, USA                  keskipelaaja
Oona Rasinperä                          yleispelaaja
Ciara DeBell, USA                       yleispelaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *