Skip to main content

Breana Runnels yleispelaajaksi

PÖLKKY KUUSAMO                                                                 TIEDOTE 15.5.2022

Liigamestaruuden voittanut Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue on nyt kahta pelaajaa vaille valmis tulevan kauden koitokseen.  Tänään julkistamisvuorossa on tulevan kauden kymmenes sopimuspelaaja. Yleispelaajan tontille kaudeksi 2022 – 2023 on kiinnitetty Yhdysvaltalainen, Kalifornian Bakersfieldista kotoisin oleva Breana Runnels (24v, 178cm). Hän saapuu Kuusamoon Tennesseen yliopistosta, jossa hän on pelannut edellisen kauden.

Breana Runnels: Suunnitelmanani on kehittyä pelaajana ja olla hyvä joukkuepelaaja. Olen innoissani ammattilaisurani aloittamisesta ja olen kiitollinen mahdollisuudesta pelata Suomessa tulevalla kaudella. Toivon, että pystyn omalla panoksella puolustamaan joukkueena mestaruutta. Haluan tehdä itsestäni monipuolisemman pelaajan hyvässä joukkueessa.

Sotiris Gkotsis: Breana on seuraava vahvistuksemme yleispelaajan paikalle. Hän on yliopistopelaaja, joka tulee ottamaan ensimmäiset ammattilaisaskeleet. Hänen vahvuutena on hyökkäys ja joukkueissaan hänellä on ollut vahva rooli pisteiden tekijänä. Joukkue alkaa pikkuhiljaa täydentyä ja muodostaa luonnettaan. Haluamme rakentaa joukkueen, jonka vahvuutena on joukkuepeli.

Mika Määttä: Tavoitteet on asetettu mestaruuden jälkeen taas korkealle. Joukkue uudistuu ja alamme rakentamaan uutta menestystarinaa. Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on ollut määrätietoista ja nyt meillä on kasassa Pölkky Kuusamon näköinen taisteleva joukkue. Joukkueessamme on nyt sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta, sekä kotimaisuutta ja kansainvälistä osaamista. Breanan kiinnitys on erittäin tärkeä palanen tätä kokonaisuutta. Hän on yleispelaajan tontille liikkuva, monipuolinen ja hyökkäysvoimainen pelaaja, joka tulee tuomaan varmasti vahvan lisän koko joukkueeseen. On hienoa, että hän valitsi meidät ja halusi tulla ammattilaiseksi juuri Suomeen ja tänne Kuusamoon. Toivotamme Breanan lämpimästi tervetulleeksi tänne pohjoiseen ja Kuusamoon.

SOPIMUSPELAAJAT 2022 – 2023

Katja Kylmäaho                        passari
Joanna Kallinen                        passari
Juulia Jäppinen                         libero
Sanna Häkkinen                       libero
Assi Vainikka                             keskipelaaja
Bettina Yli-Sissala                     keskipelaaja
Cara McKenzie USA                 keskipelaaja
Oona Rasinperä                       yleispelaaja
Ciara DeBell USA                      yleispelaaja
Breana Runnels USA                yleispelaaja

Nyt odotellaan kesää. Toivottelen iloa, valoa ja aurinkoa kaikille lentopallon ja Pölkky Kuusamon ystäville!

Mika Määttä
Kuusamon Pallo-Karhut ry puheenjohtaja
Pölkky Kuusamo pelaajakoordinaattori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *