Skip to main content

Pölkky Kuusamo – OrPo 3.2.2023 klo 18.00

Kuusamossa viikon ainoa naisten Mestaruusliigaottelu

Pölkky Kuusamo ja Oriveden Ponnistus pelaavat viikon ainoan naisten Mestaruusliigan ottelun perjantaina 3.2.2023 hieman tavanomaisesta poikkeavaan aikaan klo 18.00 alkaen. Kyseessä on rästiottelu joulukuulta, jolloin ottelu siirrettiin Pölkyn Euro-pelien takia.

Taistelu runkosarjan neljän parhaan sijoituksista on tasaista pudotuspelien kotiedun saamiseksi. Pölkky on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja OrPo neljäntenä. Kummallakin joukkueella on 35 sarjapistettä ja 20 ottelua pelattuna. Pölkyllä on voitettuja otteluita yksi enemmän, joten ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset. Runkosarjassa kumpikin joukkue pelaa vielä tämän jälkeen kuusi ottelua.

Joukkueet ovat kohdanneet kauden alussa yhden kerran Orivedellä. Silloin kotijoukkue vei hyvän syöttöpelin turvin ottelun suoraan 3-0. Pölkyn vastaanotto oli kyseisessä ottelussa 21 %, eikä se toiminut kovin hyvin koko syyskaudella. Kahden uuden yleispelaajan (Nusbaum ja Palmer) liityttyä joukkueeseen vastaanotto on parantunut ja on ollut vuoden alun viidessä otteluissa ka. 48 %. Hämeenlinnaa vastaan viikko sitten se oli peräti 58 %. Ei Orivedenkään vastaanotto ole ollut mitenkään heikkoa, sillä viidessä viimeisessä pelissä se on ollut ka. 45,8 %. OrPo on saanut joulutauon aikana toiseksi passariksi yhdysvaltalaisen Piper Matsumoton (23, 181 cm).

Sotiris Gkotsis:

-Tämän viikon harjoittelussa oli haasteena ratkaista useita hankalia kohtia. Ottelu Orpoa vastaan ja sitä seuraavat ottelut ovat tärkeitä liigan neljän parhaan joukkoon sijoittumiseksi. Orpo pelasi kahdessa viimeisessä pelissä erinomaista lentopalloa kaikilla osa-alueilla. Tästä tulee vaikea peli ja meidän on pelattava osaamisemme ylärajoilla saadaksemme positiivisen tuloksen.

Pölkyn kotikenttäetu on kestänyt tähän mennessä koko kauden ja joukkue on voittanut kotona kaikki 10 otteluaan. Odotettavissa on jälleen tiukkaa taistelua paremmuudesta ja yleisö tekee kotijoukkueen tavoin jälleen parhaansa kannustuksellaan, jotta mainio voittoputki saa edelleen jatkoa.

Tervetuloa paikan päälle nauttimaan hienosta tunnelmasta!

Pölkky Kuusamo – Oriveden Ponnistus
3.2.2023 klo 18.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *