Skip to main content

Pölkky Kuusamo – OrPo 20.1.2024

Orivesi aloittaa pohjoisen kiertueensa Kuusamossa

Sarjan kärkipaikkaa 44 pisteellä pitävä Pölkky Kuusamo saa lauantaina vieraaksi seitsemäntenä (18 p.) olevan Oriveden Ponnistuksen. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen marraskuussa Orivedellä, jolloin Pölkky haki 3-0 vierasvoiton. Edellisen kohtaamisen jälkeen OrPo on vahvistunut serbialaisella hakkurilla, joka on 182-senttinen Milka Stijepic. OrPo jatkaa Kuusamosta matkaa Rovaniemelle ja pelaa sunnuntaina  ArVoa vastaan.

OrPo on pelannut vuoden alkuun kaksi ottelua, joista ensimmäinen päättyi loppiaisena Pihtiputaalla 2-3 tappioon LiigaPlokille. Viikko sitten OrPo voitti kotona JymyVolleyn 3-1. Pölkky Kuusamo aloitti vuoden kotiottelulla Hämeenlinnaa vastaan. Vieraat pelasivat vahvasti kaksi ensimmäistä erää ja aiheuttivat Pölkylle kauden ensimmäisen pistemenetyksen. Pölkky voitti kolme seuraavaa erää ja tappioton kausi sai jatkoa 3-2 voitolla. Vuoden toisen ottelunsa Pölkky pelasi vajaa kaksi viikkoa sitten Huittissa LP-Vampulaa vastaan. Ottelu päättyi Pölkyn 3-0 voittoon ja kohtaaminen oli samalla Suomen Cupin puolivälierä, josta Pölkky jatkaa helmikuun alun Final Four-lopputurnaukseen.

Kahden viikon ottelutauon aikana Kuusamon Liikuntakeskuksen areenalla on tehty pienimuotoinen remontti, jossa uusittiin poikittaiskenttien alkuperäiset väliverhot uusiin.

Sotiris Gkotsis:

– OrPolla on alla kaksi hyvää peliä ja uuden hakkurin myötä heidän pelinsä on parantunut huomattavasti. Tällä hetkellä joukkueellamme on haasteita ja meidän tulee keskittyä pelin perusosiin ja katsoa askel askeleelta mitä pystymme tekemään.

Tervetuloa paikanpäälle nauttimaan jännittävästä ja viihdyttävästä lentopallo-ottelusta.

Otteluisäntänä Kuusamo Hirsitalot.

Pölkky Kuusamo – OrPo
20.1.2024 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *