Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Neptunes Nantes FRA 11.10.2023 klo 18.30

Keskiviikkona Pölkky Kuusamo saa Challenge Cupissa vastaansa etukäteen vahvan joukkueen. Ranskalainen Neptunes Nantes sijoittui viime kaudella Ranskan liigassa neljänneksi. Nyt on mahdollisuus nähdä huipputason lentopalloa ja todella ulottuvia, pitkiä pelaajattaria Kuusamon Liikuntakeskuksessa.

Toinen osaottelu pelataan ensi tiistaina 17.10. kello 20 Nantesissa.

Ranskalaisjoukkueen riveissä nähdään mm. LiigaPlokissa Mestaruusliigassa pelannut yhdysvaltalainen Jaelyn Keene, vahva yhdysvaltalaishakkuri Taylor Mims, Alankomaiden paidassa juuri EM-pronssia voittanut yleispelaaja Marrit Jasper ja Ranskan EM-kisapelaajista libero Amadine Giordano ja Amelie Rotar.

Nantes oli viime kaudella Ranskan liigassa neljäs ja putosi Challenge Cupissa ennen 16 parhaan joukkueen kierrosta. Tämän kauden liigan joukkue avasi 3-0 -vierasvoitolla Venellesistä viikonloppuna.

Otteluparin voittaja kohtaa marraskuussa voittajan otteluparista Friso Sneek (Alankomaat) – PVK Olymp Praha (Tsekki)

Pölkyn päävalmentaja Sotiris Gkotis totesi sunnuntain Puijo-pelin jälkeen, että ”Nantes on kova joukkue. Yritämme haastaa heidät ja teemme parhaamme heitä vastaan.”

Tervetuloa kannustamaan joukkuettamme hyvään taisteluun. Fanien tuella ja hyvällä syötöllä saadaan kyllä painetta ranskalaisjoukkueelle.

Ottelu alkaa klo 18.30.

Otteluisäntänä on Kuusamon kaupunki, joka tarjoaa kaikille lipun ostaneille kakkukahvit.

Liput 15 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *