Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LP Viesti 13.12.2023 klo 18.00

Pölkky kohtaa syyskauden viimeisessä kotiottelussaan LP Viestin

Pölkky Kuusamo ja LP Viesti ovat edenneet viime aikoina sarjataulukon kärkipaikalla vuorotahtia. Molemmilla on yhdeksän voitettua ottelua, mutta LP Viestillä on lisäksi hävittyjä pelejä kolme. Pölkky on sarjassa puhtaalla saldolla ilman tappioita. Hävittyjä eriä on saman verran kuin LP Viestillä hävittyjä otteluita, siis yhteensä kolme. Joukkueiden ensimmäisen kohtaaminen Salossa kolmisen viikkoa sitten meni Pölkylle 3-0. Ennen Pölkyn kohtaamista LP Viesti pelaa tiistaina Rovaniemellä Arctic Volleyta vastaan.

LP Viestin hakkuri Daria Butkevych johtaa pistepörssiä, mutta Pölkyn yleispelaaja Carlyle Nusbaum on tehnyt eniten pisteitä pelattua erää kohti. Butkevychillä on pelattuja eriä 47, kun taas Nusbaumilla niitä on vain 26. Molemmat pelaajat ovat olleet joukkueidensa ahkerimmat pisteiden tekijät. LP Viestin Kristina Yordanova on ollut alkukauden joukkueensa syöttöhai 22 syöttöpisteellä. Pölkyn Amiya Jonesilla on ässiä 20.

Edellisessä ottelussaan Hämeenlinnaa vastaan Yordanova ei käynyt kentällä, mutta Butkevychillä kulki vahvasti pistein 24/+17. Sunnuntaina Kuopiossa Puijoa vastaan Jones tiputti vastustajan kenttään kolmieräisessä ottelussa kolme ässää. Nusbaumin pisteet olivat 18/+8. Pölkyn yleispelaaja Cortney VanLiew pelasi myös vahvan pelin Puijoa vastaan pistein 17/+11. Cortney oli joukkueensa paras torjuja neljällä torjuntapisteellä.

Pölkyn libero Juulia Jäppinen on pelannut vahvan syksyn. Hänet on valittu kaikissa Pölkyn yhdeksässä ottelussa PROlibero-pelaajaksi. LP Viestin maajoukkuelibero Netta Laaksonen on ollut sivussa useita viime otteluita. Pölkyn passivastuuta on kantanut maajoukkuepassari Sofia Lehto. Mainion kauden on pelannut myös LP Viestin passari Nea Luntamo.

Sotiris Gkotsis:
-Tämä on viimeinen kotipelimme tänä vuonna ja se on samalla kärkiottelu. Salossa voitimme, mutta tämä peli on erilainen, sillä joukkueet ovat jo kerran kohdanneet ja tiedämme, mihin kumpikin pystyy. Haluamme jälleen kerran osoittaa kurinalaisuutta ja keskittymiskykyä torjunta-puolustuksessa, jotta pystymme rajoittamaan Viestin hyökkäystä.

Pölkyn hyvin sujuneen syyskauden viimeiseen kotiotteluun saapuu vastustajaksi Mestaruusliigan kestomenestyjä LP Viesti. Pelaajat tarvitsevat yleisön vahvaa taustatukea kannustuksen muodossa ja joukkue toivookin yleisöä saapuvan paikalle hallin täydeltä. Pölkyllä on tämän ottelun jälkeen vielä kolme vieraspeliä ennen ansaittua joulutaukoa.

Otteluisäntänä on Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy.

Tervetuloa!

Pölkky Kuusamo – LP Viesti
13.12.2023 klo 18.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *