Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala 11.11.2023 klo 17.00

Kahden tappiottoman joukkueen odotettu kohtaaminen Kuusamon lauantai-illassa

Lauantaina kohtaavat liigan ainoat tappiottomat joukkueet LP Kangasalan saapuessa Pölkyn vieraaksi. Joukkueilla on myös vähiten otteluita pelattuna – Pölkyllä kolme ja Kangasalalla viisi peliä. Sarjan kärkipaikkaa pitävällä LP Viestillä otteluita on pelattuna jo kahdeksan. LP Kangasalan puhtaan sarjan ainoa pistemenetys tuli 3-2 voitosta LiigaPlokia vastaan. Edellisen ottelunsa joukkue pelasi kaksi viikkoa sitten 3-0 kotivoitolla LP-Vampulaa vastaan.

Pölkyn edellisestä ottelusta on lähes kolme viikkoa ja silloin Pölkky voitti kotikentällään ArVon 3-0. Viiteen viimeiseen viikkoon Pölkyllä on vain yksi peli pelattuna ja Sotiris Gkotsis arvelikin ennakkohaastattelussa, että pelirytmi ei voi olla mitenkään paras mahdollinen, mutta tilanne on se mikä on ja se on vain hyväksyttävä. Gkotsis uskoo silti vahvasti joukkueensa esittävän parasta peliään tavoitteeseen pääsemiseksi. Hän pitää Kangasalan kohtaamista derbynä, joka on samalla hyvä testi nähdä oman joukkueen tämän hetkinen taso ja painetilanteessa toimiminen. Gkotsis pitää myös Kangasalan hyökkäyspeliä yhtenä liigan parhaimmista.

Vähäisen erä- ja ottelumäärän takia kotijoukkueen pelaajat eivät ole luonnollisestikaan pistepörssin kärkipaikoilla, mutta eräkohtaisissa tilastoissa heitä sitä vastoin löytyy. Parhaana eräkohaisena syöttäjänä on peräti kolme Pölkyn pelaajaa (Linnea Malinen, Bettina Yli-Sissala ja Madeline Palmer) neljän parhaan joukossa. Heidän välissä kolmantena on Kangasalan Neea-Maria Joki. Eräkohtaisissa pisteissä kärkipaikkaa pitää Carlyle Nusbaum. Kolmantena on mainiota kautta pelaava Kangasalan hakkuri Iina Andrikopoulou ja neljäntenä kotijoukkueen Madeline Palmer. Tehokkainta hyökkäyspeliä on esittänyt Pölkyn keskipelaaja Amiya Jones. Vierasjoukkue LP Kangasalan suurimmat pistemäärät ovat tehneet Andrikopoulou, Viivi Pyhäjärvi ja Joki.

Molemmista joukkueista valittiin kaksi pelaajaa lokakuun Liigatähdistöön. Pölkyn pelaajista tähdistössä olivat yleispelaaja Carlyle Nusbaum ja keskipelaaja Amiya Jones. Kangasalan pelaajista tähdistökentässä olivat passari Emmi Jalonen ja hakkuri Iina Andrikopoulou. Onnittelut lokakuun tähdistöön valituille!

Pölkky Kuusamo on ollut vahva kotijoukkue ja joukkuetta on siivittänyt hyviin peliesityksiin mainio, kannustava yleisö. Joukkue on hävinnyt tämä ja kaksi edellistä kautta huomioiden runkosarjan peleissä yhden kotiottelun ja ainoa tappio tuli marraskuussa 2021, melko tarkalleen kaksi vuotta sitten LP Kangasalaa vastaan 1-3 lukemin. Ehkä tästä saadaan hieman lisäpanosta myös lauantain otteluun, jolloin vain toinen joukkueista jatkaa tappiotonta sarjaa.

Tervetuloa mukaan kannustamaan kotijoukkue parhaimpaan peliesitykseensä lauantaina klo 17.00.

Ilmaiset pullakahvit tarjoaa OP Kuusamo!

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala
11.11.2023 klo 17.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15 vuotiaat ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *