Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LiigaPloki 25.11.2023 klo 17.00

LiigaPloki vieraaksi Pölkyn kotiluolaan

Sarjataulukossa toisena oleva Pölkky Kuusamo saa lauantaina vastaansa seitsemäntenä olevan LiigaPlokin. Pölkyllä on takana kuusi ottelua, joista on kertynyt täydet 18 sarjapistettä. Pölkyn alkukausi on ollut vahva ja joukkueen eräsuhde on 18-2. LiigaPloki on pelannut yhdeksän ottelua, joista neljä on päättynyt voittoon ja viisi tappioon. Plokilla on kasassa 12 sarjapistettä.

Plokin kauden alku käynnistyi hyvin kotivoitolla Arctic Volleyta vastaan. Saldona on myös vierasvoitot Hämeenlinnaa ja OrPoa vastaan. Joukkueen peliesitys on ollut vaihtelevaa ja Ploki vaihtoikin päävalmentajaksi Hakan Can Turanin, joka toimi aikaisemmin lähtöpassit saaneen Kim Buchwaldin kakkosvalmentajana. Uuden päävalmentajan komennossa pelattuna on yksi ottelu JymyVolleyta vastaan Plokin 3-1 voitolla.

Pölkky Kuusamo pelasi viime viikonloppuna kaksi vierasottelua OrPoa ja LP Viestiä vastaan. Molemmat päättyivät Pölkyn 3-0 voittoihin ja huomionarvoista on, että Pölkky sai vasta toisen voittonsa Salossa Viestin kotikentällä. Se kertoo joukkueen perus varmasta pelaamisesta kauden alkupuolella. Ja olihan LP Viestillä alla mainio seitsemän ottelun voittoputki.

LiigaPlokin suurimman pistemäärän on tehnyt amerikkalainen yleispelaaja Emma Ellis (132 p.). Lähituntumassa on hakkuri Duska Kenjalo (Bosnia ja Hertsegovina) 125 pisteellä. Pelattuna heillä on 36 ja 35 erää. Plokissa pelaa viime kaudella Pölkyn joukkueeseen kuulunut yleispelaaja Oona Rasinperä. Arctic Volleyssa viime kaudella pelannut keskitorjuja Kara Inskip kuuluu nyt Plokin kokoonpanoon. Plokin passarina pelaa 185 senttinen Anna Mebus (Alankomaat) ja liberona Emilia Joensalo.

Pölkyn pelaajien pistemäärät ovat pienempiä vähäisemmän pelattujen erien määrän takia. Eniten pisteitä on tehnyt yleispelaaja Carlyle Nusbaum (87 p.). Carlylen pisteet erää kohden ovat kuitenkin sarjan tehokkaimmat 5.44 pistettä/ erä. Ässäsyöttöjen määrässä erää kohti kärkisijoja pitävät Pölkyn Linnea Malinen, Amiya Jones ja Sofia Lehto. Yleensä syöttöpeli on toiminut paremmin kotikentällä, mutta viime viikonloppuna Pölkyn syöttö puri hyvin myös vieraspeleissä.

Sotiris Gkotsis totesi ennakkohaastattelussa, että edellinen viikonloppu sujui tuloksellisesti hyvin, mutta joukkue on jo unohtanut sen ja keskittyminen on nyt seuraavassa pelissä LiigaPlokia vastaan.
– Ploki on joukkue, joka löytäessään rytmin pelaa erittäin hyvin ja voi voittaa kenet tahansa. Heillä on äskettäin vaihtunut valmentaja ja myös pelissä tapahtuu yleensä muutoksia. Joukkueessa on nyt ehkä erilainen psykologia, mietiskeli Gkotsis muutama päivä ennen lauantain ottelua.

Pölkky Kuusamo toivottaa tervetulleeksi kaikki lentopallon ystävät paikan päälle kannustamaan. Odotettavissa on jälleen tiukka kamppailu sarjapisteistä ja mainio tunnelma katsomossa!

Pölkky Kuusamo – LiigaPloki
25.11.2023 klo 17.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15 vuotiaat ilmainen sisäänpääsy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *