Skip to main content

Orivedeltä ja Salosta täysi pistepotti

Pölkky Kuusamo voitti tänään Salossa LP Viestin samoin 3-0 lukemin kuin lauantaina OrPon Orivedelä. Viikonlopun peleistä tuli siten tuplapotti ilman erämenetyksiä. Eräpisteet tänään 25-21, 28-26, 25-16 Pölkky ensin mainittuna.

Eilisen tapaan Pölkyn parhaana pelaajana palkittu Carlyle Nusbaum aloitti ensimmäisen erän pistesuoritukset. Bettina Yli-Sissalan satasen hyökkäys löysi hyvin paikan Sofia Lehdon passeista ja Bettina toi pelin tasoihin 6-6 ottelun toisella hyökkäyspisteellään. Sitä ennen Pölkystä olivat onnistuneet Amiya Jones ja Lexi Pollard. Nusbaun, Jones ja Lehto sekä Viestin hyökkäysvirhe veivät LP Viestin ottamaan aikalisän lukemissa 11-7. Pölkky kävi jo viiden pisteen etumatkalla, mutta Viesti tuli pisteen päähän 20-19. Erä päättyi Viestin syöttövirheeseen 25-21.

Toinen erä oli tasan lukemissa 10-10 ja uudelleen Viestin parin pisteen etumatkan jälkeen 15-15. Nusbaumin tehdessä hyökkäyspisteen ja sen jälkeen kaksi syöttöpistettä tilanne oli Pölkylle 20-16. Carlyn vahva peli jatkui ja hänen 6-paikan hyökkäys toi pisteen lisää. Erän loppu oli tiukkaa taiselua ja erä päättyi jatkopalloilla Pölkylle 28-26 Viestin hyökkäysvirheen seurauksena.

Kolmannen erän alku oli Pölkyn näytöstä. Amiya Jones syötti jo kolmannen ässän erän alkuun lukemiin 7-1. Erän loppupuolella vaihdosta kentälle tullut Iina-Reeta Kaikkonen toi ryhtiä Viestin pelaamiseen kolmella hyökkäyspisteellään. Viesti otti myös kaksi torjuntaa Pölkyn ottelupallotilanteessa, mutta erä päättyi lopulta Viestin syöttövirheellä lukemiin 25-16.

Onnittelu voitosta ja viikonlopun tuplapisteistä, Pölkky!

Parhaat pelaajat
Carlyle Nusbaum, Pölkky
Emmi Mäki-Kojola, LP Viesti

PROlibero
Juulia Jäppinen, Pölkky

Pölkky Kuusamon pelit jatkuvat ensi lauantaina Kuusamossa, jolloin vieraaksi saapuu LiigaPloki. Ottelu alkaa klo 17.00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *