Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LiigaPloki 1. puolivälierä 3-0

Puolivälierien avaus Pölkylle selkein numeroin 3-0 (25-21, 25-19, 25-16).

Pölkky Kuusamo ja LiigaPloki pelasivat hyvin tyypillisen Playoffs-ottelun, jossa nähtiin hyvää taistelua pisteistä ja erävoitoista. LiigaPloki pelasi vahvasti kahden ensimmäisen erän alkupuoliskot, mutta Pölkky vei niistä erävoitot selvin numeroin. Kolmannessa erässä Pölkky oli hienoisesti niskan päällä myös erän alkupuoliskon ja otti kolmannen erän voiton muita eriä selkeämmin.

Ensimmäinen erä oli tasan lukemissa 14-14 ja erä päättyi Ciara DeBellin 6-paikan hyökkäyksellä 25-21. Toista erää johti vierasjoukkue Pölkyn aikalisällä 6-9. Carlyle Nusbaumin 6-paikan hyökkäyksen jälkeen oli vierasjoukkueen aikalisän vuoro lukemissa 14-12. Erä päättyi LiigaPlokin hyökkäysvirheellä 25-19. Kolmannen erän lukemat olivat LiigaPlokin aikalisällä 10-6 ja 17-13. Erä päättyi Katja Kylmäahon ässäsyötöllä lukemiin 25-16. Kylmäaho syötti ottelussa kolme ässää, joista kaksi ensimmäistä onnistuivat toisen erän ratkaisupalloissa peräkkäisillä syötöillä.

Pölkyn parhaana palkittiin yleispelaaja Carlyle Nusbaum, joka kantoi joukkueen vastaanottovastuuta 40 vastaanoton verran. Hän esitti monipuolista ja taidokasta pelaamista pistein 20/+15, 53 % hyökkäysteholla. Hakkuri Breana Runnels takoi pisteet 17/+14, 52 % hyökkäysteholla.

LiigaPlokin parhaana palkittiin yleispelaaja Dariana Hollingsworth, joka teki pisteet 10/+6. Yleispelaaja Kristin Luxin pisteet olivat 11/-1. Lux oli puolestaan Pölkyn syöttöjen kohteena ja hänelle tuli 6 vastaanottovirhettä.

Carlyle Nusbaum, Pölkky:

-Olen ylpeä joukkueesta. Aloitimme pelin vähän verkkaisesti, mutta halusimme voittaa pelin ja pidimme hyvää kommunikaatiota kentällä. Onnistuimme hyvin joukkueena. On ollut uskomattoman hienoa palata Kuusamoon ja olen tosi onnellinen täällä.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:

-Aloitimme hieman verkkaisesti, kuten Carlyle totesi. Mutta se on ihan normaalia kun pelasimme kotikentällä. Kahdessa ensimmäisessä erässä pelasimme hyvin 15 pisteen jälkeen erän loppuun. Carlyle teki hyvää työtä vastaanotossa ja oli silti tehokas hyökkäyksessä. Sideout-pelaamisemme oli hyvää. Ja kun löysimme rytmin, torjunta puolustus toimi paremmin. Tiedämme mitä olemme ja mihin olemme menossa. Seuraavaan peliin lähdemme taas 0-0 tilanteesta ja valmistaudumme siihen kuin se olisi finaalipeli.

Dariana Hollingsworth, LiigaPloki:

-Oli hienoa pelata playoffseja ensimmäistä kertaa. Huomiseen peliin pitää parantaa. Meillä oli hyvä energia, mutta teimme liikaa virheitä. Pölkky hyökkäsi hyvin ja meidän pitää saada heidän hyökkäystehoja alemmaksi seuraavaan peliin.

Kim Buchwald, LiigaPloki:

-Ei voi olla kovin tyytyväinen häviön jälkeen, mutta vielä on pelejä jäljellä. Meidän pitää parantaa pieniä asioita seuraavaan peliin. Katsomme videoita ja palaamme huomenna vahvempina. Meidän pitää onnistua 100 prosenttisesti kaikissa osa-alueissa.

Pölkky: Nusbaum 20/+15, Runnels 17/+14, DeBell 12/+4
LiigaPloki: Lux 11/-1, Hollingsworth 10/+6, Tikka 9/+2

Ässät: 8-1
Syöttövirheet: 14-4
Torjunnat: 7-4
Hyökkäys%: 48-37

Joukkueiden MVP:t
Nusbaum, Pölkky
Hollingsworth, LiigaPloki

Yleisöä: 458

Otteluparin tilanne 1-0
Kolmella voitolla selviää välieriin

Tulevat ottelut
16.3. 18:30 Pölkky Kuusamo – LiigaPloki
19.3. 17:00 LiigaPloki – Pölkky Kuusamo
Tarvittaessa:
20.3. 18:30 LiigaPloki – Pölkky Kuusamo
23.3. 18:30 Pölkky Kuusamo – LiigaPloki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *