Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Hämeenlinna 3.1.2024

Pölkky Kuusamo ja Hämeenlinnan Lentopallokerho käynnistävät kevätkauden

Pölkky Kuusamo ja Lentopallokerho päättivät syyskauden joulun edellä Hämeenlinnassa. Samat joukkueet käynnistävät myös kevätkauden keskiviikkona Kuusamossa. Molemmilla joukkueilla on pelattuna 13 ottelua. Pölkky on sarjan kärjessä puhtaalla pelillä 39 pisteessä. Lentopallokerho on kuudentena 18 pisteessä kuudella voitolla ja seitsemällä tappiolla.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Pölkyn 3-0 voittoon erin 25-12, 25-20, 25-21. Hämeenlinnan pelaajista suurimman pistemäärän (16/+14) keräsi hakkurin paikalla mainion ottelun pelannut Kerttu Kilpinen. Pölkyn paras pisteidentekijä oli yleispelaaja Carlyle Nusbaum pistein 16/+9. Hämeenlinnan syötti Carlylle Pölkyn suurimman vastaanottojen määrän 19, jotka Carlyle nosti 47 % tarkkuudella. Ottelussa nähtiin erityisen vähän ässäsyöttöjä (Pölkky 3/Lentopallokerho 1) sekä torjuntoja (4/5). Pölkky oli selkeästi parempi vastaanotossa (53 %/35 %) sekä hyökkäyksessä (49 %/29 %).

Lentopallokerho on kärsinyt loukkaantumisista ja heidän passari Victoria Deisl sekä hakuri Anna Shumeiko ovat loppukauden sivussa. Lentopallokerho on mitä todennäköisemmin hankkimassa vahvistuksia loukkaantuneiden sijalle. Viime aikoina passarin tehtäviä on hoitanut ennakkoluulottomasti nuori Sanni Suomela.

Pölkky esittelee kevätkauden avauspelissä uuden yleispelaajan, joka on yhdysvaltalainen Makenzie Harris (183cm, 22v). Pölkyn päävalmentaja Sotris Gkotsis piti pelaajatäydennystä hyvänä joukkueen tavoitteiden ja helmi-maaliskuun runsaan ottelumäärän takia. Gkotsiksen mielestä on myös tärkeää, että pelaajat saavat otteluissa lepovuoroja.

Keskiviikkona käynnistyy odotettu ja mielenkiintoinen Mestaruusliigan kevätkausi. Helmikuun alussa pelataan Cupin Final Four-turnaus ja runkosarjan jälkeen pudotuspelit käynnistyvät maaliskuun puolenvälin paikkeilla.

Sotiris Gkotsis:
– Aloitamme uuden vuoden Hämeenlinnaa vastaan ja sunnuntaina Huittisissa LP Vampulaa vastaan. Sunnuntain peli on meille tärkeä. Hämeenlinnalla on ollut vaikeuksia, mutta he pelaavat joka pelissä parhaan kykynsä mukaan. Haluamme löytää tauon jälkeen rytmin ja keskitymme omaan pelaamiseen.

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan Pölkyn ja takavuosien kestomenestyjä Hämeenlinnan kohtaamista!

Otteluisäntänä OP Kuusamo. Liput 15 €, alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.

Pölkky Kuusamo – Hämeenlinnan Lentopallokerho
3.1.2024 klo 18.30
Kuusamon Liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *