Skip to main content

Pelaajauutisia

Pölkky Kuusamo tiedottaa

Erinomaisen syyskauden lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelannut Pölkky Kuusamo laajentaa pelaajarinkiään tulevan kevään koviin koitoksiin. Joukkue täydentyy yhdysvaltalaisella yleispelaaja Makenzie Harrisilla (183cm, 22v). Eatonin pikkukaupungista kotoisin oleva, Pohjois-Coloradon yliopistosta valmistunut pelaaja saapuu Kuusamoon ja liittyy joukkueen treenivahvuuteen huomenna.

Makenzie Harris: – Olen pelannut lentopalloa jo pitkään ja se on ollut ainoa laji, josta olen ollut kiinnostunut. Ja olenkin pysynyt sen parissa jo pitkään. Olen erittäin kiitollinen saadessani aloittaa ammattilaisuran juuri Kuusamossa. Toivon auttavan joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin menestymään ja pääsen samalla tutustumaan uuteen maahan ja sen kulttuuriin. Tavoitteet ovat siis korkealla ja on hienoa, että pääsen pelaamaan korkealla tasolla. Haluan myös, että minulta odotetaan paljon ja saan samalla hienoja kokemuksia ja pääsen tutustumaan ympärillä oleviin ihmisiin.

Sotiris Gkotsis: – Joukkueena meillä oli erittäin hyvä alkukausi. Tärkeää tähänastisen edistymisen kannalta on, että jokaisella pelaajalla on oma roolinsa, kaikki ymmärtävät sen ja joukkue kokonaisuutena toi voittoja. Tämä kuuluu siis menneisyyteen ja nyt meidän on valmistauduttava ja parannettava asioita tulevaa varten ja vastata asetettuihin tavoitteisiin. Haluamme päästä cupin Final Fouriin ja tavoittelemme Mestaruusliigassa kultaa. Tietäen tavoitteet ja vaikean aikataulun, jossa on paljon pelejä helmi- ja maaliskuussa, päätimme vahvistaa joukkuetta. Tällä ratkaisulla saamme syvyyttä pelikohtaisissa tavoitteissa, voimme myös antaa lepoa tarpeen tullen ja sitä kautta saada parhaan mahdollisen lähtökohdan tulevien tavoitteiden saavuttamiseen. Tämä on erittäin tärkeää joukkueessa, joka kilpailee mestaruudesta ja olen iloinen siitä, että joukkueen johto pyrkii jatkuvasti parhaaseen. Toivotamme Harrisin tervetulleeksi Kuusamoon. Pelaajan, jolla on näkemämme perusteella taitoja sekä vastaanotossa, että hyökkäyksessä ja hän oli avainasemassa yliopistojoukkueessaan. Toivotamme hänelle terveyttä ja nautinnollista kevättä ensimmäisessä ammattilaisjoukkueessaan.

Mika Määttä: – Huikean syyskauden jälkeen mietimme kuumeisesti, miten saamme parhaan mahdollisen lähtökohdan kohti kevään tavoitteita. Joukkueemme on osoittanut erinomaisen joukkuepelaamisen taitoa ja on rakentunut jälleen juuri haluamallamme tavalla. Joukkuehenki on käsin kosketeltavan erinomainen. Harri Määtän kova taustatyö tuotti lopulta halutun tuloksen. Kahdentoista upean pelaajan joukkoon liittyi nyt Makenzie, joka tuo omalla osaamisellaan laajuutta ja osaamista sekä treeneihin, että peleihin. Kuten Sotiris kertoi, niin jokainen pelaaja tietää oman roolinsa, seuran tavoitteet ja haluaa auttaa omalla osaamisellaan joukkuetta kohti menestystä. Tällä kolmentoista pelaajan joukkueella saamme varmasti nauttia jälleen upeasta lentopallokeväästä. On ollut ilo olla rakentamassa tätä joukkuetta yhdessä.

Menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Mika Määttä
Kuusamon Pallo-Karhut ry, puheenjohtaja
Pölkky Kuusamo, manageri

PÖLKKY KUUSAMO 2023-2024

Joanna Kallinen, passari
Sofia Lehto, passari
Juulia Jäppinen, libero
Netta Tolvanen, libero
Amiya Jones, keskipelaaja (USA)
Linnea Malinen, keskipelaaja
Bettina Yli-Sissala, keskipelaaja
Makenzie Harris, yleispelaaja (USA)
Carlyle Nusbaum, yleispelaaja (USA)
Madeline Palmer, yleispelaaja (USA)
Cortney VanLiew, yleispelaaja (USA)
Oona Pennanen, yleispelaaja/hakkuri
Lexi Pollard, hakkuri (CAN)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *