Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Arctic Volley 8.3.2023 klo 18.30

Runkosarjan loppuhuipentumana Pohjois-Suomen derby

Pölkky Kuusamo saa runkosarjan viimeiseen otteluun vieraaksi Arctic Volleyn Rovaniemeltä. Kotijoukkue on sarjataulukossa toisena kaksi pistettä Puijon takana ja taistelee vahvan alkuvuoden ansiosta jopa runkosarjan voitosta. ArVolla riittää myös panosta viimeiseen peliin, sillä joukkue kisaa viimeisestä pudotuspelipaikasta LiigaPlokin ja LP Vampulan kanssa. ArVo on tällä hetkellä kahdeksantena ja kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Pölkyn alkuvuosi on ollut mainio. Vuoden vaihtuessa joukkue oli sarjataulukossa neljäntenä (15 ott, 24 p, 1,6 p/ott). Sen jälkeen Pölkky on pelannut 11 ottelua, joista voittoja on 10 ja pisteitä on tullut lisää 29 (2,6 p/ott). Vertailun vuoksi vahvaa nousua tehnyt Hämeenlinna on pelannut alkuvuonna 13 ottelua, joista 10 voittoa ja kolme tappiota (28 pist, 2,2 p/ott).

Joukkueet ovat pelanneet keskenään jo kaksi kertaa, jotka kumpikin on pelattu Rovaniemellä. Marraskuussa Pölkky haki ehyellä pelillä puhtaan 3-0 voiton, mutta toinen kohtaaminen tammikuun lopulla päättyi puolestaan ArVon selkeään 3-0 voittoon. ArVo onnistui mainiosti pelin kaikilla osa-alueilla. Keskiviikkona ArVo tulee Pölkyn kotiareenalle ensimmäisen kerran tositoimiin – pelasivathan joukkueet muutamia harjoitusotteluita ennen kauden alkua.

Poikkeuksellisen tasaisen kauden runkosarja huipentuu keskiviikkona viiteen otteluun, joissa ratkaistaan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit sekä sarjapaikasta karsimaan joutuvat joukkueet. Pölkky ja Artic Volley (entinen WoVo) ovat olleet takavuosina kova taistelupari, joka on vetänyt paljon katsojia. Toivotaan nytkin hienoa ottelua ja tuvan täydeltä katsojia Kuusamon liikuntakeskuksen lehtereille.

Sotiris Gkotsis:

– Keskiviikkona pelaamme kotona viimeisen runkosarjapelimme. Odotan siitä tiukkaa peliä, koska vastustajamme haluaa pisteitä ja me haluamme voittaa, koska on tärkeää päättää runkosarja positiivisella tuloksella ennen pudotuspelejä. Pudotuspelit käynnistyvät ensi viikolla puolivälierissä ja pyrimme saavuttamaan tavoitteemme.

Pullakahvit tarjoaa OP Kuusamo.

Tervetuloa!

Pölkky Kuusamo – Arctic Volley
8.3.2023 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Liput 15 e, alle 15 v ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *