Skip to main content

Pölkky – Hämeenlinnan Lentopallokerho 28.1.2023

Nousukuntoinen Lentopallokerho tulee mittaamaan Pölkyn kotikovuutta

Sarjataulukossa kolmantena oleva Pölkky Kuusamo ja kahdeksantena oleva nousua tekevä Hämeenlinnan Lentopallokerho kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. Kumpikin joukkue on voittanut kotiottelunsa, Hämeenlinna kauden alkuun 3-0 ja Pölkky joulukuun alussa 3-1. Kotikentällä on ollut suuri merkitys niin keskinäisissä kohtaamisissa kuin Pölkky Kuusamon koko kauden otteluissa, onhan Pölkky voittanut kauden kaikki kotipelinsä tähän mennessä.

Lentopallokerho on saanut kaksi uutta pelaajaa. Passarin paikalle on tullut PuMa-Volleysta Sofia Lehto ja yleispelaajaksi ranskalainen, 30-vuotias ja 178 senttinen Odette Ndoye. Ensimmäisessä ottelussaan LiigaPlokia vastaan Ndoyen vastaanotto toimi mainiosti ja hän teki kolmeen erään pisteet 11/+5.

Pölkky Kuusamo on myös vahvistunut kahdella yleispelaajalla, jotka ovat viime kevään mestaruusjoukkueeseen kuulunut Carlyle Nusbaum ja LiigaPlokissa jokunen vuosi sitten pelannut Madeline Palmer. Molemmat liittyivät joukkueeseen joulutauon aikana. Heillä kummallakin oli pieniä vaivoja alkuun, mutta pelituntuma paranee kun pelejä tulee lisää. Pölkyn vastaanotto onkin parantunut nyt syyskaudesta huomattavasti.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Kuusamossa vieraiden pistehai oli yleispelaaja Jenny Mosser (21/+17). Toiseksi parhaat pisteet teki keskitorjuja Michaela Madsen (10/+8). Pölkyn suurimman pistemäärän teki silloin vielä yleispelaajana pelannut Breana Runnels (19/+8), hyvänä kakkosena oli keskitorjuja Cara McKenzie (16/+11). Runnelshan on vaihtanut tämän vuoden puolella peliroolinsa yleispelaajasta hakkuriksi.

Neljän ottelun voittoputkessa oleva Lentopallokerho tulee testaamaan Pölkyn kotikovuutta ja kotijoukkueen voittamattomuutta. Pölkyn alkuvuosi on ollut myös mainio muuten, mutta keskiviikkona Rovaniemellä unelmapelin pelannut Arctic Volley rökitti viime kauden mestareita 3-0 voitolla.

Sotiris Gkotsis:

-Keskiviikona pelimme ei toiminut toivotulla tavalla ja siksi lauantaina meidän täytyy olla valmiita reagoimaan, pelata hyvin ja voittaa. Hämeenlinna on tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Ottelusta tulee vaikea, mutta lähdemme siihen luottavaisina. Pienet yksityiskohdat tuovat ratkaisevan edun jokaisessa erässä.

Pölkyn seitsemäs pelaaja on ollut mainio kotiyleisö ja sen rooli on joukkuetta kannustava myös lauantaina tuomarin puhaltaessa pelin alkavaksi klo 17.

Lentopallo on parasta paikan päällä, joten tervetuloa mukaan tunnelmaan!

Pölkky Kuusamo vs. Hämeenlinnan Lentopallokerho
28.1.2023 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *