Skip to main content

PaKan C-pojat tsemppisarjan pronssille!!

Aloituspalaverin mukaan joukkueen tavoitteena oli pitää hauskaa Imatran Power Cupissa. Samassa keskiviikkoillan kokoontumisessa pohdittiin, että keskimääräistä hauskempaa on voittaa eriä ja pelejä tai ainakin jatkuva tappioiden kokeminen koettelee hauskuuden kokemista. Imatran turnauksessa pelattiin 11 peliä, joista yhdeksän voitettiin.

Jatkosarjassa peli Ylikiiminkiä vastaan ja välierässä Alahärmälle hävittiin 1-2. Näissä otteluissa nuori Pakan joukkue pystyi vähintään hyvään suorittamiseen. Vastustaja oli vain hieman onnekkaampi, rohkeampi ja taitavampi erin viimeisissä palloralleissa. Enimmäkseen siis hauskaa oli ja tehtiin niitä asioita, joita osattiin.

Valmentajan vinkkelistä katsottuna erityisen tyytyväinen olen turnauksen ja koko kauden aikana tapahtuneeseen pelaajiston kehitykseen. Syksyllä vasta opeteltiin kuusikkopelien saloja ja välillä tuskailtiin mm. vastaanottopelaamisen kanssa (ns. oksanostoja esiintyi paljon). Nyt Powerin tuuliolosuhteissakin pojat pystyivät kiitettävästi hallitsemaan vastaanottoaan. Ihailtavaa oli myös kentän laidalta todeta, että pelaajistomme pystyi kuuntelemaan staffin antamia ohjeita ja parhaansa mukaan noudattaman niitä. Saumaton yhteispeli tässä asiassa oli merkittävä osa Power Cupin pronssimitalia. Turnauksen vapaa-ajalla poikaporukka kulki sopivasta joukkueena paikasta toiseen. Näytti ainakin siltä, että kaikkia kyseltiin mukaan.

Raskaiden pelipäivien aikana ja niiden jälkeen urheilijapoikamme nurisematta ja kyytiä tinkaamatta kävelivät tai pyöräilivät kilometritolkulla. Aikataulut ja muutkin sovitut toimintaperiaatteet sujuivat moitteita. Pienet loukkaantumiset ja rasituksen tuomat vammatkaan eivät lannistaneet Kainuun ja Koillismaan palloilijoita. Pronssipelissä toisessa erässä Ähtärin urheilijat karkasivat jo eräpallotilanteeseen 24-21. Lujatahtoinen Pakan porukka kylmän päättäväisesti viimeisteli pelin ja pronssimitalit itselleen. Pallo kerralla pelattiin, siinä siis tuossakin kohdassa onnistuttiin.

Syksyllä on mukava aloittaa uuden kauden rakentamista. C-poikien osalta suurin osa pelaajista on tulossa Sotkamon suunnalta. Urheilemme siis turnauksissa Jymyn lipun alla. Toivottavasti kaikki urheilijan alut malttavat kesällä pallotella, pelata beach volleytä ja tehdä fysiikka-asioita.

Teksti: Jari Kaartinen
Kuvat: Jari Kaartinen, Jari Laine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *