Skip to main content

PaKan C-tytöt PowerCup 2023:ssa

Pelillisesti turnaus eteni todella hienosti. Torstaina pelasimme kaksi peliä, joista tuloksena kaksi puhdasta 2-0 voittoa. Perjantaina vuorossa oli alkulohkon neljä viimeistä peliä. Päivän toisessa pelissä tuli koko reissun ainoa tappio, joka sekin oli tiukka erin 22-25, 21-25.

Kolmen kärkijoukkueen pelien mennessä ristiin, jäimme alkulohkon kolmannelle sijalle. Sarjajärjestelmä on sikäli raaka, että tämän jälkeen meillä oli enää mahdollisuus parhaimmillaan sijaan 33. Loput pelit voitettiinkin ja sijoitus jäi hieman kaivelemaan, varsinkin kun alkusarjassa tiukan pelin meitä vastaa voittanut Lapin Narvi-Pallo kairasi koko sarjan voiton. Myös meille hävinnyt Mikkelin Passarit pelasivat sijoista 1-8.

Pelimme parani paljon ja varsinkin puolustuksessa joukkue meni todella paljon eteenpäin pelien edetessä. Sitten pari sanaa joukkuehengestä. Vaikka välillä alkoi väsyttämään, niin pieniä hiljaisia hetkiä lukuunottamatta joukkuella oli kyllä kova kannustus ja huuto päällä. Iso kiitos myös Karhuperheen kovaäänisille kannustajille, jotka jaksoivat pitää fiilistä yllä jopa siinä määrin, että ventovieraitakin jäi kannustamaan meidän joukkuetta yhtymällä kannustuslauluihin ja huutoihin! Power Cup oli jälleen hieno tapahtuma, vuoden kohokohta, ja nyt joukkue jää ansaitulle kesälomalle.

Teksti: Jari Veteläinen
Kuvat: Arttu Ronkainen, Jarmo Korva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *