PaKan B-tytöistä tsemppisarjan mestarit!

B-tytöt voittivat power cupin tsemppisarjan mestaruuden. Alkulohkon pelissä ensimmäisessä pelissä oli tiukkaa pelaamista mutta muuten tytöt pääsivät suhteellisen helpolla alkulohkon kanssa. B-tytöt voittivat kaikki alkulohkon pelit ja sijoittuivat ensimmäisiksi lohkossaan. Jatkolohkossa sama tahti jatkui ja B-tytöt voitti kaikki pelinsä. Euran Raikua vastaan tytöt joutuivat taistelemaan 2-1 voiton. Jatkolohkon voiton myötä päästiin pelaamaan mitalleista. Välierässä kaatui suoraan 2-0 AK joka tarkoitti että pääsimme pelaamaan finaalin tuttua Euraa vastaan. Finaalista tuli jännittävä kun voitimme ekan erän ja Eura voitti toisen. Kolmas erä oli tasaista ensimmäiset 10 pistettä jonka jälkeen saimme hyvän syöttö vuoron jonka myötä hoidimme homman kotiin. Voitto finaalissa 2-1! Se tarkoitti että olimme voittaneet koko B-tyttöjen tsemppi sarjan!

Otteluiden saldo 11 peliä joista 11 voittoa, ainoastaan 3 hävittyä erää. Toisin sanoen ei olisi voinut paremmin mennä! Aivan uskomaton kausi takana ja sille näin hieno kruunu päälle ei voi kuin olla ylpeä joukkueesta. Jokainen tyttö pelasi joukkueelle. Jokainen halusi näyttää mihin oikeasti pystymme ja kuinka hyviä olemme. Ja sen pystyimme myös näyttämään. Pelasimme todella hyvää lentopalloa ja mikä tärkeintä pelasimme joukkueena! Halusimme voittaa kultaa joukkueena ja jokainen pelaaja teki kaikkensa sen eteen! Ylpeä saa olla jokainen joka on kuulunut meidän joukkueeseen. Tästä on hyvä lähteä kohti tulevaa kautta joka tuo tullessaan uusi tuulia!

Teksti: Jenna Mustonen
Kuvat: Jari Laine, Jarmo Korva