Skip to main content

PaKan E-tyttöjen joukkue valkoiset upeasti pronssille!

Power cup 2023 oli erittäin onnistunut reissu.
Koko kausi ollaan ahkerasti treenattu ja pelattu turnauksia junioreiden kanssa. Powercuppia ennen treenattiin Kuusamossa myös pihalla useammat treenit ja valmistauduttiin reissuun hyvin!

Tytöt olivat innoissaan päästessään pelaamaan monta päivää peräkkäin ja useita pelejä saman päivän aikana, joka näkyi positiivisena pelikentällä! Joukkue hitsautui hienosti yhteen, kehittyi valtavasti joukkueena sekä yksilöinä.

Ensimmäinen pelipäivä ja voitimme molemmat pelit 2-0 ,joka toi tytöille itsevarmuutta paljon seuraavan päivän peleihin! Toisena pelipäivänä saimme vastaan heti aamutuimaan Ylivieskan joukkuueen, joka vei voiton kotiinsa pelistä. Tytöt pelasivat hyvin Ylivieskaa vastaan, mutta eivät vielä parasta omaa peliään. Yhden tappion emme antaneet kummitella, vaan veimme voitot kotiin samana päivänä seuraavista kolmesta pelistä selkein numeroin 2-0. Tässä vaiheessa olimme alkulohkon kakkosia, joka tarkoitti sitä että seuraavan päivän pelit tulisi voittaa puhtaasti, jotta olisimme pelaamassa sijoista 1-4.

Kolmas pelipäivä meni nappiin, tytöt pelasivat todella hienosti omaa peliä. Keskittyminen oli hyvää jokaiseen peliin ja kehittyminen vastaaotto, puolustuksessa sekä hyökkäyksessä alkoi näkymään upeasti kolmantena pelipäivänä. Upeita hyökkäyksiä iskulyönnillä, pallon sijoittelua vastustajan kenttään ja hiha vastaanotosta tuli erittäin varmaa työskentelyä sekä aloitussyötöt onnistuivat hienosti! Tämän päivän pelit kirjattiin meille 2-0 ja pääsimme pelaamaan sijoista 1-4. Fiilis oli koko joukkueella mahtava ja tämä saavutus oli jo meille erittäin iso voitto!

Viimeisenä pelipäivänä saimme vastaan jälleen kerran heti aamusta tutun Ylivieskan joukkueen.
Tytöt pelasivat loistavan ja erittäin tiukan pelin Ylivieskaa vastaa. Nostivat oman pelin tason korkealle, mutta vastustaja rutisti kuitenkin voiton kotiin jolloin meidän joukkueen edessä oli pronssi peli.
Pelien välissä oli sopivasti taukoa, jolloin tytöt saivat hetken hengähtää, tankata energiaa ja pyyhkiä harmitukset pois mielestä!
Viimeinen ja ratkaiseva peli oli koittanut, ensimmäinen erän alku oli hieman nihkeä, jossa nähtävissä oli väsymystä aikaisemmista kovista peleistä, mutta saimme kaivettua joukkueena oman varman pelin kuntoon ja veimme viimeisen pelin selkein numeroin 2-0 kotiin.

Tunnelma oli hieno, tytöt hyppivät ja kiljuivat ilosta sekä valmentaja pyyhki silmäkulmia onnesta!
Pronssi oli ansaittua ja erittäin hieno saavutus sarjassa jossa pelasi 56 tyttöjoukkuetta.
Tämän parempaa kauden päätöstä en olisi ikinä uskaltanut edes toivoa, suorastaan MAHTAVAA!

E-junioreiden päävalmentaja ja power cupin E-tyttö valkoisen joukkueen valmentaja kiittää ja kumartaa, nyt pidetään hetki kesälomaa ja elokuussa aloitetaan uusi kausi!

Teksti: Elisa Palosaari
Kuvat: Elisa Palosaari, Jari Laine, Jarmo Korva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *