Skip to main content

Kangasala kavensi otteluvoitot 3-2:een

Pölkky Kuusamo aloitti tänään hyvin, vaikka joutui pelaamaan ilman ykköspassaria Jalissa Trotteria. Passarivastuuta kantoi Venla Huurne. Polkky vei ensimmäisen erän nimiinsä 25-21. Toinen erä alkoi kotijoukkueen hyökkäysvirheellä ja Pölkky otti ensimmäisen aikalisän 0-5 tappiolla. Peli ei käynnistynyt oikein missään vaiheessa ja toinen erä meni vastustajalla murskalukemin 6-25. Kolmannessa ja neljännessä erässä oli tasaista vielä lukemissa 22-22, mutta sen jälkeen vierasjoukkue vei viimeiset pisteet ja molemmat erät päättyivät lukemiin 22-25.

Vieraiden parhaana palkittiin Ronja Heikkiniemi (21/+19) ja kotijoukkueesta Carlyle Nusbaum (17/+3).
Otteluvoitot ovat nyt Pölkyn eduksi 3-2 ja seuraava ottelu pelataan perjantaina Kangasalla. Tarvittaessa seitsemäs peli pelataan sunnuntaina Kuusamossa. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Emmi Riikilä, LP Kangasala:
– Oltiin yhtenäinen joukkue tänään. Viikko sitten tuntui vielä, että kausi olisi päättynyt loukkaantumiseen. Nyt tuntuu kuitenkin vielä makeammalta kun pääsee ratkaisemaan pelejä. Seuraavassa pelissä tulee kova joukkue vastaan, molemmilla on halu voittaa.

Carlyle Nusbaum, Pölkky:
– Nyt nähtiin missä meillä on parannettavaa. Venla tuli hyvin peliin ja teki hyvää työtä. Meidän tehtävä on lyödä palloa kenttään. Jalissa olisi voinut auttaa joissakin tilanteissa. Jää nähtäväksi vieläkö yksi peli pelataan Kuusamossa.

Arttu Keränen, LP Kangasala:
– Tiukkaa vääntöä niin kuin finaaleissa kuuluukin. Meillä kaikki kolme laituria onnistuivat tänään hyökkäyksissä. Ajoittain olimme torjunnassa hyviä, syöttöpeli takelteli hiukan, mutta se saatiin riittävästi osumaan oikeaan paikkaan. Perjantaita ei ole vielä ehditty miettiä.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:
– Suureen osaan peliä pystyimme pelaamaan tasolla johon pystymme. Kangasala ansaitsi voittonsa, olivat parempia hyökkäyksen päättämisessä ja torjunnassa. Jalissa on iso pala meidän peliä ja hänen jalan tilannetta seurataan päivittäin. 

Pisteet:

Pölkky: Adeja Lambert 20/+11, Carlyle Nusbaum 17/+6, Julie Lengweiler 16/+7
LP Kangasala: Ronja Heikkiniemi 21/+19, Gabriela Da Silva 20/+13, Emmi Riikilä 17/+10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *