Skip to main content

Kauden loppuhuipennus sunnuntaina Kuusamossa

Lentopallokausi saa arvoisensa loppuhuipennuksen. Sekä miehissä että naisissa pelataan täydet seitsemän finaalipeliä. On todella hienoa, että kausi saadaan pelattua loppuun asti koronapandemiasta huolimatta. Ajoittain tilanne näytti huolestuttavalta, mutta vaikeudet saatiin selvitettyä. Sunnuntaina naisten viimeinen ja ratkaiseva finaalipeli pelataan Kuusamon liikuntakeskuksessa klo 18.30. Vastakkain ovat kaksi parasta joukkuetta Pölkky Kuusamo ja LP Kangasala.

Pölkky Kuusamo on taipunut hieman kahdessa viime pelissä Jalissa Trotterin loukkaantumisen myötä. Jalissa on ollut joukkueelle paljon enemmän kuin passari – onhan hän on ollut ajoittain ilmiömäinen nopeutensa ja muiden fyysisten ominaisuuksien takia. Erittäin vahva ja taitava pelaaja kaikilla lentopallon osa-alueilla sekä myös henkinen johtaja. Mutta Pölkky Kuusamon joukkue taistelee siitä huolimatta viimeisessäkin finaalipelissä unelmansa eteen, mestaruus ratkaistaan nyt yhdessä pelissä.

Pölkky Kuusamolle kausi on ollut erinomainen. Vuoden alkuun Suomen Cupin voitto murskaavalla ylivoimalla ja sen perään runkosarjan voitto. Viimeisessä finaalipelissäkään Pölkyllä ei ole mitään hävittävää, mutta on yhä erittäin hyvät mahdollisuudet mestaruuteen. Pölkky Kuusamo on juurtunut viime vuosina liigan kärkipään joukkoon. Se on mahdollista hyvän ja ammattitaitoisen taustajoukon sekä talkoolaisten voimin, hyvän valmennuksen ja onnistuneen joukkeen rakentamisen ansiosta sekä sponsoreiden ja tukijoiden turvin. Pelaajista pidetään hyvää huolta ja he haluavat tulla pelaamaan Kuusamoon. Pelaajat voivat keskittyä täysipainoisesti lentopallon pelaamiseen. Yksi tärkeä tekijä ovat myös joukkueen fanit, joita löytyy pitkin Suomea, aina ”Hangosta Petsamoon”. Noista kaikista yhteensä syntyy menestystä.

Sunnuntaina lentopallokansa kokoontuu Kuusamon liikuntakeskukseen. Toivomme mahdollisimman monen saapuvan paikalle nauttimaan finaalipelin sähköisestä tunnelmasta sekä kauden loppuhuipennuksesta. Ja tietenkin kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Ottelun pitkällä erätauolla pullakahvit tarjoaa Kuusamon kaupunki.

Tervetuloa!

Pölkky Kuusamo vs. LP Kangasala
7. finaalipeli
24.4.2022 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *