Välierässä PaKa – Helsinki Volley 3-0

Pallo-Karhut pelasi Helsingissä HEL Volleyta vastaan naisten 1-sarjan ensimmäisen välieräottelun, joka päättyi Pallo-Karhujen voittoon selkein numeroin 3-0 (25-23, 25-8, 25-14). Toinen kohtaaminen pelataan Kuusamossa 8.3.2014 klo 16 alkaen.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi Pallo-Karhuilla hiukan nihkeästi ja Helsinki johtikin erää hyvän matkaa. Erä kääntyi kumminkin pohjoisen vieraalle 25-23. Sen jälkeen kun pelin kulku saatiin kohdilleen, sitä pelattiin yksinomaan Helsingin päätyyn. Toinen ja kolmas erä selkeästi Pallo-Karhuille pistein 25-8 ja 25-14.

Oliko pelin alkuun käsijarru päällä, päävalmentaja Marko Kaakinen? -Lähdimme reissuun hyvissä ajoin, mutta emme onnistuneet järjestämään aamutreenejä tälle aamulle. Ehkä siinä jonkinlaista alkukankeutta oli ja teimme myös omia virheitä ensimmäiseen erään.

Toisessa ja kolmannessa erässä lukemat olivat jopa yllättävän selkeät? -Toisesta erästä lähtien kaikki toimi hyvin ja tehtiin niitä asioita joita pitikin. -Meillä oli hyvä syöttö ja torjunta – Roosa (Määttä) syötti toisessa erässä kolme ässää samaan syöttövuoroon.

-Henna (Hämäläinen) pyöritti peliä hyvin. Sanni (Määttä) palkittiin meidän parhaana pelaajana, myös Alinalta (Kaor) vahva esitys. -Koko joukkue onnistui todella hyvin, kiitteli päävalmentaja orkesteriaan.