Skip to main content

Puolivälierät PaKa – Alajärvi 3-1

Alajärven Ankkurit oli saapunut Pallo-Karhujen vieraaksi puolivälieräkamppailuun, jossa pelin henki oli ”kerrasta poikki ja häviäjä hiihtolomille”. Alajärvi aloittikin vahvalla pelaamisella, mutta joutui lopulta Pallo-Karhujen raatelemaksi erin 3-1 (22-25, 25-20, 25-11, 25-11).

Ensimmäisessä erässä pelattiin hyvää lentopalloa molemmilla puolin verkkoa. Tatjana Lapukhina oli tutun tehokas ja palloa pelattiin usein hänen kautta. Alajärvi palkittiin hyvästä esityksestä erävoitolla pistein 22-25.

Toisen erän puolivälin jälkeen erä alkoi kääntyä kotijoukkueelle ja päättyi Pallo-Karhuille pistein 25-20. Kolmas ja neljäs erä olivatkin sitten selkeästi kotijoukkueen hallintaa – molemmat päättyivät pistein 25-11.

Pääsikö Alajärvi yllättämään ottelun alussa, päävalmentaja Marko Kaakinen? -Kyllä me tiedettiin Alajärvi hyväksi joukkueeksi ja hattua täytyy heille nostaa hyvästä peliesityksestä. Ensimmäinen erä oli myös meiltä ihan hyvää pelaamista, mutta kaveri onnistui vielä paremmin. Alajärvi oli myös muuttanut pelitaktiikkaa edellisistä kohtaamisista ja sen oppimiseen meillä meni himpun verran aikaa. -Loppua kohti rakoja alkoi sitten löytyä torjunnasta ja puolustuksesta ja viimeiset erät olivatkin sitten selkeästi meidän.

-Aloituksen vastaanotto oli hyvä läpi ottelun, taisi olla 70 % luokkaa. Vastaanottovastuuta kantoivat Milka (Koskenkorva), Sanni (Määttä) ja Sanna (Kaakinen).