2. Välierä PaKa – Helsinki Volley 3-0

Helsinki Volley oli saapunut Pallo-Karhujen vieraaksi ykkössarjan toiseen välieräotteluun. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi edellisenä viikonloppuna Helsingissä Pallo-Karhujen 3-0 voittoon. Tänään Kuusamossa peli päättyi samoin numeroin eräpistein 25-10, 25-21, 25-13. Pallo-Karhut jatkaa ottelusarjasta ykkössarjan finaaleihin, joissa vastaan tulee Vampulan Urheilijat.

Vierailija aloitti hyvin hyvän syöttöpelin turvin menemällä kahden pisteen johtoasemaan 0-2. Roosa Määtän syöttövuorolla Pallo-Karhut karkasi puolestaan 12-2 johtoon. Yhden vaihtopallon jälkeen Rebecca Lamb jatkoi hyvällä syötöllä ja kotijoukkue johti erää jo murskalukemin 17-3. Erä päättyikin lukemin 25-10. Kotijoukkueen paras pelivire joutui ensimmäisessä erässä joukkueiden tasoeron takia koetukselle ja loppupeli oli sitten osittain tuomarin päätösvihellyksen odottelua. Toinen erä päättyi Pallo-Karhuille 25-21 ja kolmas erä taas selkeämmin 25-13.

Marko (päävalmentaja Kaakinen), ovatko tällaiset pelit ennakkoasetelmaltaan hankalia? -Vastustajalla on aina yllätyksen mahdollisuus silloin kun odotuksena on että toinen joukkue vie peliä. -Tänään kyllä peli kuoli jo meidän ensimmäiseen syöttövuoroon eikä kunnon taistelua saatu pelissä sen jälkeen. -Keskittyminen vähän herpaantui ja muutama pallo tippui sitten tyhjään paikkaan -Alina (Kaor) oli hyvä (12/+12, 70%). Syöttö ja torjunta olivat meillä myös hyvällä mallilla. -Annoimme kaikille peliaikaa, koska kaikkia pelaajia tarvitaan jatkopeleissä.

Finaaleissa on vastassa Vampula, mitäs tuumaat vastustajasta? -Kova joukkue tulee vastaan ja siellä on paljon liigataustaisia pelaajia joukkueessa. Tuoreimpana hankintana maajoukkueliberonakin pelannut Hillaelina Hämäläinen.