Skip to main content

Lentopallolauantai 15.3.2014

Jossain mainoksessa lauletaan pizzaperjantaista, mutta meilläpä on nyt lentopallolauantai ! Lentopallorintamalla on tapahtumaa koko päiväksi sekä meillä että muualla eli nyt tarkkana.

 

F -ikäiset aloittavat liikuntakeskuksessa oman turnauksensa klo 11:00. Mukana turnauksessa on 16 joukkuetta; Pallo-Karhuilta 4, Rovaniemen Woman Volleylta (WoVo) 7 ja Napapiirin Pallolta (NaPa) 2 sekä Ivalosta Lapin Susien (LaSu) 3 porukkaa. Tiedossa vauhdikasta menoa !! Halli lämpenee varmasti illan finaaliottelua varten.

E -ikäset pelaavat Torangin koululla oman turnauksensa joka alkaa myös klo 11:00. Turnaukseen osallistuvat Rovaniemeltä Woman Volley (WoVo) Valkoinen, Lapin Sudet (LaSu) Ivalosta , Oulun Kiskon Tigrut, Kiimingin Urheilijoiden (KiimU) Lohet seka tietenkin kotijoukkue Pallo-Karhut. Jännitystä luvassa sielläkin !

C -tytöillä onkin sitten reissupelit edessä eli ne kauampana asuvat PaKan kannattajat huomio !

C Paka Etelä matkaa Leppävirralle ja matka alkaa jo perjantain puolella. Leppävirralla mukana pooliturnauksessa on meidän tyttöjä vastassa kotijoukkue Leppävirran Viri (LeVi),  Tähti Volley (TäVo) Sodankylästä ja Lentis-88 Torniosta. Panoksena turnauksessa on ei enempää, eikä vähempää kuin paikka SM -sarjan välieriin, jonne pääsee turnauksen kaksi parasta joukkuetta.

C PaKa Pohjoinen pelaa 1 -sarjan pooliturnauksen Kempeleessä, jossa vastassa ovat kotijoukkue Kempele Sport sekä Suomussalmen Palloseura (SuPs). Turnauseksessa ratkotaan sijoitukset tuleviin sijoituspeleihin. Voittaja etenee pelaamaan sijoista 38 – 43 ja turnauksen kakkonen ja kolmonen sijoista 44 – 49. Joukkueita C -ikäisissä on kaikkiaan 129 kappaletta.

Kirsikkana kakussa naisten finaaliottelu !

Kaiken kruunaa naisten 1 -sarjan ensimmäinen finaaliottelu PaKa – Vampulan Urheilijat klo 16:00. Finaalisarjan voittoon tarvitaan kaksi voittoa ja toinen ottelu pelataan jo sunnuntaina Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolla klo 16:00. Mikäli kaksi ensimmäistä peliä ei tuo ratkaisua, pelataan kolmas peli lauantaina 22.3.2014 Kuusamon liikuntahallilla.