Skip to main content

Uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2017-2018

Pölkky Kuusamo tiedottaa:

Naisten Mestaruusliigassa pelaava Pölkky Kuusamo on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset kahdeksan pelaajan kanssa kaudelle 2017-2018.

Joukkueessa jatkavat passarit Iida Paananen sekä Venla Huurne, yleispelaajat Olena Prokopenko, Lotta Piesanen, Essi Helminen sekä keskipelaaja Siiri Vehmanen. Uusina pelaajina Kuusamoon siirtyvät Kuortaneelta libero Iina Niemelä sekä keskipelaaja Nea Haatainen.

Iida Paananen, passari (167 cm, 23v, tuleva 4. kausi Kuusamossa)

– Kolme vuotta sitten tapahtui identiteetin muutos putkesta pölkyksi. Päivääkään en ole katunut. Olen viihtynyt hyvin, koska vastuullinen rooli piiskaa tekemään töitä täysillä. Täällä on pidetty hyvää huolta pelaajista, seura on hoitanut asiat hyvin. Ihmiset ja inhimillisyys ovat tärkeitä asioita. Ja mitalin metsästys on vielä kesken! Sekä tietenkin uutena europelit. Sekä viimeisenä syynä poronliha, nam!

Venla Huurne, passari (178 cm, 19v, 2. kausi Kuusamossa)

– Hyvin menneen kauden jälkeen odotan innolla ensi vuotta. Joukkueelle jäi varmasti mitalinälkää ja odotan myös innolla tulevia europelejä.

Olena Prokopenko UKR, yleispelaaja (185 cm, 26v, 4. kausi Kuusamossa)

– Aloitan Kuusamossa jo neljännen kauteni. Olenkin sanonut jo useasti, että seuran taustat, valmennus sekä ihmiset Kuusamossa ovat mieleeni. Pölkky Kuusamo on antanut minulle mahdollisuuden näyttää potentiaaliani kentällä. Lentopallo Suomessa on erilaista kuin Ukrainassa, täällä monet fanit ja yhteistyökumppanit tukevat meitä ja antavat meille itseluottamusta.

Lotta Piesanen, yleispelaaja (180 cm, 19v, 3. kausi Kuusamossa)

– Jatkosopimuksen teko Kuusamoon oli helppoa, koska seurassa hoidetaan kaikki asiat niin hyvin ja olen viihtynyt täällä. Alla on hyvä kausi, josta mitali jäi kuitenkin saavuttamatta. Mitalinälkää siis jäi, ja lisää mielenkiintoa sekä odotusta ensi kaudelle tuovat myös europelit.

Essi Helminen, yleispelaaja (173 cm, 22v, 2. kausi Kuusamossa)

– Tämä lentopalloilijan elämä on vähän kuin Eino Leinon Lapin Kesä runosta, mutta päinvastoin. Joutsenet lähtee syksyllä, mutta lentopalloilija lähtee keväällä ja palaa syksyllä. Vaikka tavoiteltua mitalisijaa Pölkyssä ei tällä kaudella tullutkaan eikä omalla kohdallani voida puhua onnistuneesta kaudesta, palaan taas syksyllä Kuusamoon enemmän kuin mielelläni uudet metkut ja kujeet mielessä. Pölkyssä homma toimii: valmennus, johto ja koko organisaatio on täysillä hommassa mukana ja tietenkin ihan huikea fanijoukko, joka antaa siivet koko Pölkky tiimille. Syksyllä palaan innolla Kuusamoon entistä vahvempana ja paremman panoksen joukkueen eteen tekevänä lentopalloilijana.

Siiri Vehmanen, keskipelaaja (188 cm, 18v, 2. kausi Kuusamossa)

– Olen viihtynyt Kuusamossa hyvin ja päätös jäädä oli helppo. Tämän vuoden nelossija jätti nälän, jota pyritään ensi kaudella sammuttamaan.

Iina Niemelä, libero (170cm, 18v, Kuortane / kasvattajaseura Raision Loimu)

– Ensimmäinen kausi liigassa ja uudella paikkakunnalla jännittää, mutta odotan innolla sen tuomia haasteita, pelejä sekä uutta joukkuetta. Tavoitteena ensi kautta ajatellen on kehittyä pelaajana ja auttaa joukkuetta niin hyvin kuin pystyn.

Nea Haatainen, keskipelaaja (187cm, 16v, Kuortane / kasvattajaseura Savonlinnan Ajo)

– Hienoa olla osa tätä taitavaa joukkuetta. Lähden innolla ja täysillä uuteen kauteen sekä ottamaan seuraavan askeleen urallani. Let’s play volleyball!

Mestaruusliigassa neljänneksi sijoittuneen Pölkky Kuusamon päävalmentajana jatkaa Tuomas Alatalo.