Skip to main content

Tuomas Alatalo jatkaa Pölkky Kuusamon valmentajana vuoteen 2018

Naisten Mestaruusliigassa pelaava Pölkky Kuusamo ja päävalmentaja Tuomas Alatalo ovat tehneet vuoden
jatkosopimuksen. Näin ollen Alatalo pysyy Kuusamossa ainakin kevääseen 2018.

Alatalon vanha sopimus olisi päättynyt alkavan kauden jälkeen, mutta valmentajan otteisiin tyytyväinen Pölkky Kuusamo ilmaisi halukkuutensa sopimuksen jatkamiseen jo loppukeväästä. Kesän mietinnän jälkeen molemmat allekirjoittivat tyytyväisenä jatkosopimuksen.

-Ensinnäkin olen viihtynyt Kuusamossa hyvin, ihmiset ovat mukavia ja ystävällisiä. Lentopallon saralla jossain vaiheessa vahvana tavoitteena on ulkomaat, mutta uskon että kolmas kausi täällä vie vielä sekä itseäni että seuraa eteenpäin. Lisäksi on kunnia työskennellä motivoituneiden pelaajien kanssa, täällä on pelaajilla mahdollisuus panostaa lajiin lähes ammattimaisesti. Kirsikkana kakun päällä on liigan paras kotiyleisö, Alatalo toteaa.

-Olemme olleet seurassa todella tyytyväisiä Tuomaksen tekemiseen, myös pelaajilta on tullut positiivista palautetta. Kausi kaudelta pyrimme menemään kohti kansallista kärkeä ja hyvä valmentaja on yksi erittäin tärkeä osa tässä tavoitteessa, toteaa Pölkky Kuusamon manageri Harri Määttä.

Pölkky Kuusamo pelaa ensimmäiset harjoitusottelunsa 3.- 4. syyskuuta, jolloin Kuusamoon saapuvat LiigaPloki sekä Kuortane. Mestaruusliigan runkosarja alkaa lokakuun puolessa välissä.