Skip to main content

Pölkyllä 11 pelaajasopimusta

HELMINEN JA KORHONEN VAHVISTAVAT PÖLKKY KUUSAMOA

Laitapelaaja Essi Helminen ja libero Suoma Korhonen ovat solmineet yksivuotiset pelaajasopimukset Pölkky Kuusamon kanssa.

Vihdin Lentopallossa pelaamisen aloittanut Essi Helminen on jo tuttu pelaaja liigakentiltä LP Viestin, Pieksämäki Volleyn sekä LP-Vampulan riveistä. SM-kultaa ja Suomen Cup hopeaa saavuttaneen Helmisen vahvuuksiin kuuluu rohkea hyökkäyspelaaminen sekä vahva aloitussyöttö. Pölkky Kuusamon valmentaja Tuomas Alatalo pitää Helmisen räväkästä pelityylistä.

– Essi on siitä harvinainen suomalainen naispelaaja, että hän tosissaan uskaltaa antaa kättä pallolle. Toki tämä näkyy välillä liian suurina virhemäärinä, mutta tässä on hyvä aihio lähteä kehittämään pelaamista vielä eteenpäin, Alatalo toteaa.

Pölkky Kuusamon toiseksi liberoksi nousee Suoma Korhonen Pallo-Karhujen 2-sarjajoukkueesta. Korhonen on jo useamman kauden uurastanut PaKan kakkosjoukkueessa ja nyt pääsee näyttämään osaamistaan liigajoukkueessa. Tunnollisena harjoittelijana ja tsempparina tunnettu Korhonen odottaa innoissaan uutta haastetta.

– Todella motivoituneena ja innokkaana lähden mukaan. Huikeaa olla osa näin kovaa ja taitavaa joukkuetta. Tavoitteena on tietysti auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon nostamalla, puolustamalla ja hakemalla palloja sekä laittamalla kroppaa likoon ilta toisensa jälkeen. Kova haaste, mutta otetaan se vastaan.
Pölkky Kuusamolla on nyt kasassa yksitoista pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Seura etsii joukkueeseen vielä yhtä laitapelaajaa.

Pölkky Kuusamon sopimustilanne 13.5.2016: 
Passari Iida Paananen (3. kausi)
Passari Venla Huurne (uusi / MesTo)
Laitapelaaja Olena Prokopenko UKR (3. kausi)
Laitapelaaja Lotta Piesanen (2. kausi)
Laitapelaaja Riikkaliisa Kärkkäinen (uusi / Pieksämäki Volley)
Laitapelaaja Essi Helminen (uusi / LP-Vampula))
Keskipelaaja Me’Ashah Nicholson USA (2. kausi)
Keskipelaaja Makenzie Filer USA (uusi / Idaho State)
Keskipelaaja Siiri Vehmanen (uusi / Varkauden NMKY)
Libero Amanda Love USA (2. kausi)
Libero Suoma Korhonen (uusi / Pallo-Karhut)

Päävalmentaja Tuomas Alatalo (2. kausi)
Apuvalmentaja Heikki Kulmala (2. kausi)