Skip to main content

Pölkky Kuusamon tavoitteena mitalipelit

Pölkky Kuusamon esitykset liigassa ovat olleet nousujohteisia ja tulevaan kauteen lähdetään tavoitteena neljän sakkiin pääsy.

– Joukkueen harjoitustahti on tiivis. Harjoituksia on yhdeksän kertaa viikossa ja pallon kanssa harjoitellaan viidesti, toteaa päävalmentaja Tuomas Alatalo.

 Viimeisiä pelaajia odotellaan saapuvaksi Kuusamoon ja ensi viikolla saapuu uutena pelaajana amerikkalainen keskitorjuja Makenzie Filer (22 v, 193 cm).

– Odotukset ovat Filerin suhteen korkealla ja hän tulee olemaan joukkueelle todella kova lisä, toteaa joukkueenjohtaja Tarmo Ronkainen.

Joukkue uudistuu reippaasti edellisestä kaudesta, vaikka viime kauden aloitusseitsikosta jatkaakin viisi pelaajaa (Iida Paananen pass., Lotta Piesanen yp, Olena Prokopenko yp, Me’Ashah Nicholson kt, Amanda Love lib). Tasaisuutta sekä leveyttä on tullut lisää ja uusia kotimaisia laitureita ovat Essi Helminen (LP-Vampula) sekä Riikkaliisa Kärkkäinen (Pieksämäki Volley). Toiseksi passariksi tulee Venla Huurne (Mesto), keskitorjujaksi Siiri Vehmanen (Varkauden NMKY) ja liberoksi Suoma Korhonen (Paka).

Lisää Koillissanomien verkkosivuilla.