Skip to main content

Taylor Lindberg Pölkyn passariksi

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigan joukkue täydentyi seitsemännellä pelaajalla, kun yhdysvaltalainen passari Taylor Lindberg solmi joukkueen kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. 22-vuotias ja 178 cm pitkä passari saapuu Kuusamoon Bentonin kaupungista, Arkansasista. Suomalaiselle lentopalloväelle pelaaja on tuttu, sillä hän pelasi viime kaudella kerrassaan erinomaisen kauden Liiga Plokin joukkueessa. Sitä ennen hän on pelannut neljä vuotta Arkansas Little Rockin yliopistossa, josta hänellä on biologian tutkinto.

”Taylor osoitti viime kaudella olevansa liigan kärkipassareita ja nyt kun hän tuntee sekä liigan että kulttuurin, niin uskon hänen parantavan entisestään. Joukkuepelaaminen ja taisteluasenne ovat myös ominaisuuksia, joita arvostan Taylorissa. Venla ja Taylor pystyvät pyörittämään molemmat nopeaa peliä, johon pyrimme ensi kaudella”, kertoo Pölkky Kuusamon päävalmentaja Tuomas Alatalo.

”Olen innoissani mahdollisuudesta pelata Kuusamossa. Nautin todella Mestaruusliigassa pelaamisesta viime kaudella ja olen kuullut hienoja asioita seurastanne. Odotan siis innolla työtä tulevalle kaudelle ja haluan auttaa omalta osaltani seuraa taistelemalla mestaruudesta”, toteaa Lindberg.

”Toivotamme Taylorin lämpimästi tervetulleeksi Kuusamoon. Hän on lahjakas ja työteliäs pelaaja ja innostunut uusista asioista. Eli hän on juuri sopiva palanen taistelevaan joukkueeseemme. Tällä hetkellä pelaajatilanteemme on hyvä. Libero ja passaritilanteet ovat nyt lopullisia. Niille paikoille meillä on nyt erinomaiset parivaljakot. Muille paikoille käymme vielä neuvotteluja kotimaisten sekä ulkomaalaisten pelaajien kesken. Lisäkiinnityksiä on tulossa lähiaikoina. Nyt vietämme vappua kotona ja pysytään terveinä. Tästä on hyvä jatkaa”, kertoo Kuusamon Pallo-Karhujen puheenjohtaja Mika Määttä.

Welcome to Kuusamo, Taylor!