Skip to main content

Viivi Pyhäjärvi ja Rita Timonen Pölkkyyn

Pölkky Kuusamo julkisti kaksi uutta pelaajasopimusta: Viivi Pyhjäjärvi (yp) tulee WoVosta ja Rita Timonen (lib.) siirtyy Vampulasta Pölkyn joukkueeseen alkavalle kaudelle.
Tervetuloa Kuusamoon Viivi ja Rita!

Pölkyn pelaajasopimukset:

Milka Koskenkorva, libero
Rita Timonen, libero
Venla Huurne, passari
Ella Autere, kt
Jenna Mustonen, yp
Viivi Pyhäjärvi, yp

TIEDOTE:

Pölkky Kuusamon lentopallon naisten mestaruusliigajoukkueen rakentaminen jatkuu suunnitellulla tavalla. Yhteydenpitoa pelaajien ja joukkueen johdon välillä on tehty tiiviisti. Selkeän tavoitteen tulevalle kaudelle asettanut joukkue täydentyi juuri kahdella uudella pelaajalla. Rovaniemellä erinomaisen kauden pelannut ja naisten maajoukkuerinkiin valittu yleispelaaja Viivi Pyhäjärvi, sekä nuori ja lupaava libero Rita Timonen liittyivät Pölkky Kuusamon joukkueeseen ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lapin Susien kasvatti, 21–vuotias Pyhäjärvi odottaa innolla tulevaa kautta ja uskoo tulevasta kaudesta tulevan erittäin hyvän. 15-vuotiaana Rovaniemelle lentopallon perässä Ivalosta muuttanut lentopalloilija lähtee kuuden Rovaniemellä pelatun vuoden jälkeen haastamaan itseään ja kokeilemaan omia rajojaan lentopalloilijana. ”Olen innoissani tulossa Kuusamoon, sillä olen kuullut paljon hyvää seurasta. Innolla odotan myös kotipelejä, sillä Kuusamossa on yleisö aina ollut äänekäs ja kannustava”. Viivi toivoo myös, että kausi pystytään aloittamaan ajallaan, joten pysytään terveinä ja ollaan järkeviä.

Pieksämäen Tsempin kasvatti, 19-vuotias Timonen on pelannut kaksi edellistä kautta Vampulassa ja sitä ennen Orivedellä. ”Kuusamoon saavun odottavin, mutta erittäin innokkain fiiliksin. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja uskon, että Pölkky Kuusamo tarjoaa loistavat puitteet monipuoliselle kehitykselle. Viime kausi jäi lähes kokonaan välistä loukkaantumisen vuoksi, mikä jätti valtavasti nälkää ja motivaatio onkin äärimmäisen korkealla. Nyt kaikki alkaa olla kunnossa enkä malta odottaa, että pääsemme yhdessä treenaamaan ja starttaamaan kausi”, toteaa Rita. 

”On hienoa jatkaa yhteistyötä Viivin kanssa. Hän pelasi erinomaisen kauden ja nousi ansaitusti isoon maajoukkueryhmään mukaan. Viivistä voi nimenomaan käyttää sanaa yleispelaaja. Nyt jatketaan työtä kehittyä jokaisella osa-alueella vieläkin paremmaksi. Uskon, että Viivin räväkät tuuletukset tuovat paljon iloa kuusamolaiselle lentopalloyleisölle”, toteaa Pölkky Kuusamon päävalmentaja Tuomas Alatalo. 

”Kun pelaaja itse on aktiivinen, kertoo selkeät tavoitteensa ja halukkuutensa tulla Kuusamoon, niin se vaatii paljon rohkeutta ja on erinomainen alku yhteistyölle. Juuri näin kävi Ritan kanssa. Milka ja Rita luovat joukkueelle työteliään ja motivoituneen liberokaksikon”, kertoo Alatalo.

”Tämä kaksikko täydentää erityisen hyvin tulevaa joukkuettamme. Viivi tuo vahvalla osaamisella ja taistelutahdolla paljon lisää yleispelaajan paikalle. Ritan tavoitteet ovat kehittyä Milkan rinnalla tulevaisuuden huippuliberoksi kovalla ja määrätietoisella harjoittelulla. Libero-osastomme on nyt valmis ja näillä paikoilla luotamme tulevalla kaudella täysin kotimaisiin pelaajiin”, toteaa Kuusamon Pallo-Karhut ry:n puheenjohtaja Mika Määttä. 

Toivotan molemmat urheilijat lämpimästi tervetulleeksi Kuusamoon. Tällä hetkellä sopimuspelaajia on kuusi. Neuvottelut useiden kotimaisten, sekä ulkomaalaisten pelaajien kanssa ovat käynnissä. Neuvotteluja olemme käyneet hyvässä hengessä ja haemme oikeille paikoille oikeanlaisia pelaajia, jotka sopivat juuri meidän pelityyliimme. Näemme yhtenäisen, taistelevan ja voittavan joukkueen tulevalla kaudella. ”Nyt meillä kaikilla on tärkeintä pysyä terveenä, uusista sopimuksista tulemme ilmoittamaan lähiaikoina. Hyvältä näyttää”, lupaa joukkuetta yhdessä päävalmentaja Alatalon kanssa kasaava Määttä. 

Pölkky Kuusamo – meidän yhteinen juttu!