Skip to main content

Pölkky vs. Orpo 14.1.2017

Kotisalissaan koko kauden mainioita otteita esittänyt Pölkky Kuusamo saa lauantaina vastaansa OrPon Orivedeltä. Joukkueet ovat sarjataulukossa perättäisillä sijoilla kolmas ja neljäs, pelattujen otteluiden määrän ollessa Pölkyllä 16 ja Orpolla 13. Perättäisistä sijoista pelattaessa kyse on aina isoista pisteistä.

Pölkky pelasi edellisen kerran torstaina voittaen Kuusamossa vierailleen WoVon helpohkosti 3-0. Pölkky on ajanut kahdessa viime pelissä sisään joukkueeseen uutta hakkuria Taylor Treacya. Treacyn ja passarien ajoitukset vaativat vielä hiomista, mutta Tuomas Alatalo odottaa ulottuvasta ja ketteräjalkaisesta pelaajasta suurta panosta kevään peleihin.

Vierasjoukkue OrPo kävi pelaamssa keskiviikkona Saksan maalla Challenge Cupin ottelun, joten joukkueella on reissaamista riittänyt. Kotoisessa liigassa OrPo on voittanut edellisen kerran joulukuun alussa Orivedellä vastustajana juuri Kuusamossa pelanneen WoVon erin 3-1. Sen jälkeen Orpo on hävinnyt kotikentällä Kangasalalle 1-3, Salossa LP Viestille 0-3 sekä tämän vuoden puolelle HPK:lle Hämeenlinnassa 0-3. HPK-pelissä joukkueen parhaat pisteiden tekijät olivat Janisa Johnson 13/+7 sekä Malina Terrell 11/+4.

Orpo on voittanut kahdeksan ottelua, joista kotona 5 ja vieraskentällä 3. Joukkueella on yksi kova voitto LP Viestistä 3-1. Pölkyllä voitot ovat 8/2. Kotisalissaan Pölkky on voittanut kaikki kahdeksan otteluaan kovimpana päänahkana 3-2 voitto HPK:sta.

Satu Natusen valmentama OrPo on tällä kaudella vielä uusi tuttavuus Koillismaan lentopalloväelle, joten uteliaita silmäpareja riittää jälleen katsomon täydeltä kannustamassa Pölkkyä mainioon pelivireeseen.

Tervetuloa mukaan osallistumaan ja kokemaan mainiota lentopalloviihdettä!

Ottelu: Pölkky Kuusamo vs. OrPo
Pelipaikka: Kuusamon liikuntahalli
Otteluaika: 14.1.2017 klo 17.00