Skip to main content

Pölkky vs LP Kangasala Cup-ottelussa 11.11.2016 klo 18.30

Pölkky Kuusamo ja LP Kangasala pelaavat perjantaina klo 18.30 Suomen Cupin puolivälierien ensimmäisen osaottelunsa. Toinen osaottelu pelataan Kangasalla joulukuun puolella.

Suomen Cupin puolivälierät pelataan kaksoisotteluina. Jos otteluista saatavat pisteet (3-2-1-0) ovat kahden ottelun jälkeen tasan, pelataan heti 15 pisteen ns. ”kultainen erä”, jossa ratkaistaan Cup-finaaleihin menijä. Cupin finaalitapahtuma järjestetään 28.-29.1.2017 ja silloin pelataan naisten sekä miesten välierät ja finaalit.

Tällaiset ovat siis panokset perjantain ottelulle, jossa LP Kangasala on ottelusarjan selkeä ennakkosuosikki, onhan joukkue ollut viime vuosina suorastaan kestomenestyjä Cup-finaaleissa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen lokakuun lopulla, jolloin Pölkky voitti ottelun Kangasalan kotikentällä 3-2. Sen jälkeen Kangasalan joukkue on vahvistunut uudella hakkurilla, kolumbialaisella 20-vuotiaalla ja 185 senttisellä Dayana Segovialla, joka on seuran tiedotteen mukaan nuoresta iästään huolimatta ehtinyt saavuttaa urallaan jo mm. Etelä-Amerikan alle 23-vuotiaiden mestaruuskisoissa hopeaa sekä parhaan hakkurin palkinnon. Uusi hakkuri pelasi ensimmäisen ottelunsa LP Viestiä vastaan 4.11. pistesaldolla 15/+2. Lentopalloilijoiden viidakkorumpu kertoo, että kyseessä olisi ihan mainio pelaaja.

Pölkyn alkukausihan on ollut myös mitä mainioin. Joukkue keikkuu sarjataulukon piikkipaikalla ja on voittanut kuudesta liigapelistään viisi. Ennen liigakauden alkua Pölkky voitti Cupin karsintakierroksella lisäksi WoVon, minkä ansiosta nyt Cup-pelit juurikin jatkuvat.

Pölkky ei ole jättänyt yhdessäkään kauden kotipelissä ketään kylmäksi, eikä niin käyne nytkään. Joten Tervetuloa mukaan tunnelmaan, kokemaan ja kannustamaan kotijoukkue jatkoon ja Cup-finaaleihin!